Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало за хонда црм 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бутало за хонда црм 250

Може ли на ЦРМ 250 да се сложи бутало от ЦР 250?В ибей намирам само за ЦР и това ме кара да мисля че са взаимо-заменяеми.

От: Бутало за хонда црм 250

Буталният болт на CRM-a 250 е 19мм, а на CR250 e 18mm- това е най-съществената разлика има и др. Кой размер ти трябва за CRM-а.
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Ами сега е 66,4 но е износен цилиндъра.Не е никасил и може да се шлайфа.Най-близкият размер в ибей беше 67,5 но за цр250 86-93 или около 90-та.
      Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-11, 09:01. Причина: Между "по","най" и прилагателно след тях винаги има тире

Коментар

Първоначално публикуван от чочо Преглед на мнение
        Ами сега е 66,4 но е износен цилиндъра.Не е никасил и може да се шлайфа.Най близкия размер в ибей беше 67,5 но за цр250 86-93 или около 90-та.
        Значи в момента си с +0.50, за съжаление нямам налични по-голями от стандартните, в края на февруари очаквам да получа, ако то тогава не си решил проблема може да ми звъннеш на 0888 198985.
        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Малко стара тема но да не пиша нова от къде по принцип може да се намерят части за ЦРМ 250 бутала и т.н.

Коментар

.. ако не си решил проблема може да ми звъннеш на 0888 198985.
            В предния пост пише много ясно, как да си решиш проблема.
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

да мерси аз още съм на кантар дали да взема црм-а да питам за да не пускам нова тема има ли црм с електрически стартер,6 скорости 2000 година или "такова животно нема" че не можах да намеря из нета нищо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X