Имам проблем с моята цр-ка. Слагам по 25грама масло на 1 литър и започва да хвърля много масло от ауспуха. Веднъж нарочно му сложих 20 грама и хвърляше отново, но много по-малко. Та въпроса ми е следния, какво да направа за да спре това хвърляне на масло от ауспуха ми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda cr 125
Свий
X
-
От: Honda cr 125
Смени ватата на ауспуха, и не си прави експерименти да намаляш маслото,че може да сменяш и бутало с цилиндър а може и биелаПървоначално публикуван от 14ka7aa Преглед на мнениеИмам проблем с моята цр-ка. Слагам по 25грама масло на 1 литър и започва да хвърля много масло от ауспуха. Веднъж нарочно му сложих 20 грама и хвърляше отново, но много по-малко. Та въпроса ми е следния, какво да направа за да спре това хвърляне на масло от ауспуха ми.0888 074 049
-
А изчистват ли добре мотора-даваш ли му газ както трябва, защото ако не можеш също почва да хвърля масло през ауспуха, или като го караш бавно. Иначе 25г. са добре на литър.Първоначално публикуван от 14ka7aa Преглед на мнениеИмам проблем с моята цр-ка. Слагам по 25грама масло на 1 литър и започва да хвърля много масло от ауспуха. Веднъж нарочно му сложих 20 грама и хвърляше отново, но много по-малко. Та въпроса ми е следния, какво да направа за да спре това хвърляне на масло от ауспуха ми.
Коментар
-
И на мен ми капе свръзката, но и ми капе от самия ауспух и не съм правил толко екстремни експерименти намалих му маслото с 4-5 грама на литър ... Не знам от какво е, един приятел ми каза, че като съм слагал много масло и съм запушил кривката на ауспуха и да го изгора с една горелка...Дали е от това се питам ? или е от нещо др. по сериозноПървоначално публикуван от vvlasov Преглед на мнениеКолега колко точно ти хвърля.И аз слагам по 25 и от свръзката на двете части от аспуха ми капи малко по рамката,ако можеш дай снимки и аз утре ще дам снимака.
Каква ти е хондата година.
А и хондата ми е мисля 95 година.Последно редактирано от Chinela; 02-01-11, 10:11.
Коментар
-
Коментар
-
Колеги проблема 2-тактерите е следния: като се карат без много напън ,задържат масло и то почва отнякъде да капе. Ако ватата на заглушителя е нова ,то тя действа като гъба и попива част от маслото ,но ако вече е за смяна ,тя е напоена тежка и черна и не си върши работата Ефективен начин да обгори цялата изпускателна система е да се даде напън за около 3-4 км.Като изчезне големия, пушек аспуха вече е сух.Силата е нищо без контрол.
Коментар
-
Аз му смених ватата,но наистина приател карам го попринцип бавно само като идем да караме сериозно го напъвам и понякога бъркам дозата на маслото и му слагам малко повечко,сигурно е от това.Ще го изпана да му изгори всичко и мисля че ще се оправи.
Коментар
-
20лвПървоначално публикуван от vvlasov Преглед на мнениеИ имаш ли и информация колко струва една вата?0888 074 049
Коментар
-
Вярно е това ако намалиш маслото и нямаш помпа която сама да ти меша маслото може и да сленяш бутало и сигменти защото и аз имах този проблем с моя мотор и се оказа че сместа му е бедна един вид му е малко маслото и ме накараха да си сипвам и отделно по малко за да нямам проблеми.
Коментар
-
Каква вата попринцип се слага,четох темата за смяна на вата и мног много не ми стана ясно, и накрая купих каменна вата и го смених обаче не промени нито звука нито варвенето (а старата вата беше ПРОГИЗНАЛА от масло и половината издухана)Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение20лв
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар