Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪпрос за Црм 250 спешно !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВЪпрос за Црм 250 спешно !

Здравейте колеги имам следния проблем значи црм ма ми се стегна цилиндъра е надран буталото нестава за нищо та въпроса ми е цилиндъра никасилов ли е и дали има някои майстор които да ги поправя че моторчето ми се нуждае от спешен ремонт ако някой знае маистор да ми пише тук

Re: ВЪпрос за Црм 250 спешно !

Коя година е ?

Коментар

От: ВЪпрос за Црм 250 спешно !

Горе в дясно има търсене пишеш вълшебната дума "НИКАСИЛ" и штрак " ЕЛЕМЕНТАРНО " ще ти драсна линка САШЕ (шега), че де да знам......

http://www.offroad-bulgaria.com/show...CA%C0%D1%C8%CB
      [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
      ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Ивчо,ами моито момче вгледаисе в сваления цилиндър! Ано е с риза си личи как е набита в алуминия,самата риза е по тъмна. А ако е с никасилово покритие по тъмната втулка я няма а материала е еднороден само там където се движи буталото е с покритие!! Относно направата на ремонтна риза мисля че Митко от Троян наи добре ще те упъти. Успех ,все някой колега ще ти даде по точен отговор!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ами мотора е 91-92god.,не съм сигурен ама от отговора на Чичко фър мисля че е с риза.Утре ще го снимам за по сигурно.Ако знаете някои майстор в района на Бургас ще съм много благодарен.Поздрави

Коментар

Kато кажеш СПЕШНО да не очакваш Дядо Коледа да ти донесе нов цилиндър и бутало ?Все пак са празници не вярвам някой да си остави трапезата за да ти направи риза за цилиндъра !!Най-добре догодина виж прочети и разбери какво искаш !!Не може да няма шлайф база в Бургас или пак те марзи да тарсиш!!Айде ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!
            Опел Корса В 1,4 82 коня
            Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
            Ямаха ХТ 600Е
            Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

С риза и то каква.6 ремонтни бутала има за това нещо,правено е да те надживее.Последния шлайф е на +2мм.Скоро правих ремонт на такьв с бутало от Wossner

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X