Здравейте! Бихте ли могли да ми напишете номерата ( размерите ) на всички семеринги в двигателя на Балкан 50, защото почти не слагам (за тест) масло в резервоара, а пуши изключително много и имам съмнение, че гълта масло от двигателя защото преди да сменя маслото имаше около 100мл и палеше почти от раз а сега след като го смених и си налях 600 както е по книжка дори неще да пали, а ако запали след като поработи малко гасне. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за семеринги в двигател на Балкан 50
Свий
X
-
От: Въпорс за семеринги в двигател на Балкан 50
Ми ако ти намаля маслото в картера, и ако не тече видимо отнякъде, значи го гълта през цилиндъра. Свещта как е, омаслена ли е?
В този случай ще трябва да смениш само семерингите на коляновия вал, чийто размери не знам съответноHristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
-
И да се пробва някой да ти даде размерите пак не вършиш работа. Демонтирай двата семеринга на коляновия вал и каквито още трябват и с тях та в магазина за семеринги. Иначе рискуваш да ходиш поне два пъти. Не вярвам точно тази моторетка да не може да си позволи един два дена престой.
Впрочем нищо не гарантира , че не са се разбрицали и лагерите зад семерингите. Не е първа младост ДВГто.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от mario_ju Преглед на мнение15 х 42 х 7 - маслена , 15 х 24 х 7 - въздушна
Ако е заминала маслената къди през аспуха,трудно пали и цапа свеща.Не карай по-бързо от своя ангел-хранител!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар