Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със SUZUKI TS 200 RR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със SUZUKI TS 200 RR

Здравейте на всички!Радвам се че вече съм член на една по различна общност-тази на лудите глави.Наскоро купих SUZUKI TS 200 RR.Мисля да сменя всичко ,защото е каран от абсолютни МЪРЛЯЧИ!!!Надявам се да го стегна,но в нета неможах да намеря нищо за такова животно.Та ако някой може да помогне с нещо,ще му бъда много благодарен.Интересувам се от всичко по двигателя-устройство на скоростите,съединител,бутало,абе всичко.От къде мога да поръчам части.Ако пък някой има MANUAL ще е направо супер.Благодаря на всички предварително.

От: Проблем със SUZUKI TS 200 RR

Едно време имах такъв мотор,и си поръчах части от сузуки-България в София.Понеже модела е правен за Япония а не за нашия пазар и затова по трудно се намират части.
    0888 074 049

Коментар

Благодаря за отговора.Ще пробвам в SUZUKI-България.Нещо повече да ми кажеш за този модел-как е,как се държи моторчето и т.н.Ако разбирасе не ти представлява трудност.Дано да не ти губя времето.

Коментар

Първоначално публикуван от mimo_bp Преглед на мнение
        Благодаря за отговора.Ще пробвам в SUZUKI-България.Нещо повече да ми кажеш за този модел-как е,как се държи моторчето и т.н.Ако разбирасе не ти представлява трудност.Дано да не ти губя времето.
        Моторчето за гората беше супер,имаше си и доста сила карах го около 2 год смених му буталото друго не съм пипал по двг.
        0888 074 049

Коментар

Искам да попитам още има ли значение как се подреждат дисковете в касетата на съединителя,и как се зацепва балансиращия вал.Ще снимам и ще кача и снимки.А ако някой ми намери мануал ще му бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!

Коментар

Трябва да има белези за зацепването на зъбните колела и върху самите дискове.
            Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Върху дисковете едва ли има белези,но за балансиращия вал гледаЙ внимателно на зъбчатките, кЪдето се зацепва, трябва да има белези.
              Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:01.
              0888 074 049

Коментар

Благодаря и на двама ви за помощТа. Надявам се да се справя с нещата,ако ли не, ще тЪрся пак помощ.
                Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:01.

Коментар

Здравейте отново.Получих нов проблем.Счупи ми се клапата за атаката и счупи и буталото.Ако някой може да ми каже точно каква работа върши тази клапа и какво ще стане ако я изолирам на отворено положение.Благодаря на всички предварително.

Коментар

На високи обороти няма никаква разлика/клапата тогава и без това е отворена/,но при прехода от ниски към високи мотора е доста по муден ако клапата не работи,а ще имаш проблеми и с празния ход.

Коментар

Ще имаш проблеми и с разхода на гориво.
                      0888 074 049

Коментар

Някъде в карловско мисля , че имаше стругар който ги правеше. Много доволни колеги бяха казали добри думи. Лично на мой познат с клапите се осра и си остави ръцете. В Бургас ги карахме на друг стругар да ги дооправи и беше споменал , че може да ги изработва. Но не знам на каква цена и прочие. Ако си от бургаски регион мога да те закарам при човека, ако ли не, не знам. Ако идваш да плажуваш вземи цилиндЪра и старите клапи, пак ще те закарам. Другият вариант е при карловския стругар и дано не те те прецака както моя човек.Защото, както казах, имам много доволни колеги от форума .
                        Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:00. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

здравеите аз имам yamaha Wr200 и съм без клапи и върви.мотора е муден когато не е настроен добре карбуратора,иначе си е супер мотора и във ниски и във високи.

Коментар

Това габровска шега ли е? Или за теб "върви" е колкото да не заспи?

Коментар

Първоначално публикуван от maxy93 Преглед на мнение
                              здравеите аз имам yamaha Wr200 и съм без клапи и върви.мотора е муден когато не е настроен добре карбуратора,иначе си е супер мотора и във ниски и във високи.
                              Гледам че си от Габрово,във една тема видях репортаж за една готина пътечка,нарича се Гено Мавров,ако не си я карал пробвай я без клапи,и после ще кажеш какви са впечатленията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X