Здравейте на всички!Радвам се че вече съм член на една по различна общност-тази на лудите глави.Наскоро купих SUZUKI TS 200 RR.Мисля да сменя всичко ,защото е каран от абсолютни МЪРЛЯЧИ!!!Надявам се да го стегна,но в нета неможах да намеря нищо за такова животно.Та ако някой може да помогне с нещо,ще му бъда много благодарен.Интересувам се от всичко по двигателя-устройство на скоростите,съединител,бутало,абе всичко.От къде мога да поръчам части.Ако пък някой има MANUAL ще е направо супер.Благодаря на всички предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със SUZUKI TS 200 RR
Свий
X
-
От: Проблем със SUZUKI TS 200 RR
Първоначално публикуван от mimo_bp Преглед на мнениеБлагодаря за отговора.Ще пробвам в SUZUKI-България.Нещо повече да ми кажеш за този модел-как е,как се държи моторчето и т.н.Ако разбирасе не ти представлява трудност.Дано да не ти губя времето.0888 074 049
Коментар
-
Искам да попитам още има ли значение как се подреждат дисковете в касетата на съединителя,и как се зацепва балансиращия вал.Ще снимам и ще кача и снимки.А ако някой ми намери мануал ще му бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!
Коментар
-
Върху дисковете едва ли има белези,но за балансиращия вал гледаЙ внимателно на зъбчатките, кЪдето се зацепва, трябва да има белези.Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:01.0888 074 049
Коментар
-
Благодаря и на двама ви за помощТа. Надявам се да се справя с нещата,ако ли не, ще тЪрся пак помощ.Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:01.
Коментар
-
Здравейте отново.Получих нов проблем.Счупи ми се клапата за атаката и счупи и буталото.Ако някой може да ми каже точно каква работа върши тази клапа и какво ще стане ако я изолирам на отворено положение.Благодаря на всички предварително.
Коментар
-
Някъде в карловско мисля , че имаше стругар който ги правеше. Много доволни колеги бяха казали добри думи. Лично на мой познат с клапите се осра и си остави ръцете. В Бургас ги карахме на друг стругар да ги дооправи и беше споменал , че може да ги изработва. Но не знам на каква цена и прочие. Ако си от бургаски регион мога да те закарам при човека, ако ли не, не знам. Ако идваш да плажуваш вземи цилиндЪра и старите клапи, пак ще те закарам. Другият вариант е при карловския стругар и дано не те те прецака както моя човек.Защото, както казах, имам много доволни колеги от форума .Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-11, 22:00. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxy93 Преглед на мнениездравеите аз имам yamaha Wr200 и съм без клапи и върви.мотора е муден когато не е настроен добре карбуратора,иначе си е супер мотора и във ниски и във високи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар