До: Кой с какво масло язде своето конче  2т.
На бул "Цар Борис 3" - 321 можеш да намериш Максима.
Информация за маслото - тук:
http://www.maximausa.com/products/2stroke/formulak2.asp
В България не са много известни понеже са независима фирма, занимаваща се само с мотоциклетни и състезателни масла, и до скоро нямаха дистрибутор в страната. В Щатите са водещи в почти всички мотоциклетни и водомоторни шампионати.
Не знам дали е останало от всеки модел, обади се на 0885 165 050, търси Георги (ако решиш да ходиш - обади се при всички положения предварително, в момента все още не е официално отворен магазина и не винаги има човек на място).
От Бъкстон се намира на 3-4км, стига се с трамвай 5, посока Княжево - слизаш на предпоследната спирка, и след това е на 200 метра нагоре по булеварда, от ляво.
Ако те интересуват повече подробности за различните модели масла на фирмата пиши ми лс.
					На бул "Цар Борис 3" - 321 можеш да намериш Максима.
Информация за маслото - тук:
http://www.maximausa.com/products/2stroke/formulak2.asp
В България не са много известни понеже са независима фирма, занимаваща се само с мотоциклетни и състезателни масла, и до скоро нямаха дистрибутор в страната. В Щатите са водещи в почти всички мотоциклетни и водомоторни шампионати.
Не знам дали е останало от всеки модел, обади се на 0885 165 050, търси Георги (ако решиш да ходиш - обади се при всички положения предварително, в момента все още не е официално отворен магазина и не винаги има човек на място).
От Бъкстон се намира на 3-4км, стига се с трамвай 5, посока Княжево - слизаш на предпоследната спирка, и след това е на 200 метра нагоре по булеварда, от ляво.
Ако те интересуват повече подробности за различните модели масла на фирмата пиши ми лс.

никви дертове няма
 никви дертове няма  

Така де сипах Prista oil и се почна едно димене едно загряване не се чистеше добре от свещта
 Така де сипах Prista oil и се почна едно димене едно загряване не се чистеше добре от свещта  А бе пълен комплект мъчение си уредих а на всичкото отгоре до такава степен ми загряваше мотора, че си хвърли и водара
 А бе пълен комплект мъчение си уредих а на всичкото отгоре до такава степен ми загряваше мотора, че си хвърли и водара 

Марката е въпрос на вкус
 Марката е въпрос на вкус  

Коментар