Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотора глъхнe

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотора глъхнe

Здравейте отново колеги .
    Мотора ми когато го вкарам в по високи обороти започва да глъхне .. свалях филтъра да го изчистя няма пак същото ... свалях карба да го продухам пак същият резултат... какво да правя ? че вече започвам да се дразня като го карам бавно

От: Мотора глъхнe

Опиши по точно какво става защото аз неможах да те разбера ?

Коментар

Почисти ли жигльорите?
      Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

еми как по точно да ти го опиша когато го вкарам в по високи ябороти започва да глъхне .... всичко съм почистил по карба

Коментар

Провери дали от някаде не ти смуче въздух или има недостиг на гориво..
          Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Пробвай да мръднеш иглата, така че при подаване на газ да отпуска по-малко гориво

Коментар

Провери си дали ти е здрав маншона които свързва карбуратора и цилиндъра ,от там може да смука въздух.

Коментар

Да не е нещо от тоците. Пробва ли с друга свещ. Аз мисля, че ако смуче въздух от някъде и на ниски обороти няма да работи добре. Не знам какъв е мотора, но от опит знам, че ямахите по някога го правят това от електронното.

Коментар

Започни проверката от най-дребните неща- свещ, възд. филтър, кранчето на резервоара(от некачествено гориво се задръства) , и тогава вече ако се наложи си пограй с карбуратора, клапите(може и те да са се наслоили с нагар ако си прекалявал с масълцето) ... . Причини колкото искаш .
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

И ако всички по горе описани неща не помогнат. Отвори и провери крайното гърне да не направило тапа от нагар.

Коментар

Re: Мотора глъхнe

ще се постарая неделя да ги проверя .. благодаря ви много на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X