Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся сегменти за Каджива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся сегменти за Каджива

От къде мога да си закупя сегменти за ендурото? Мотора е Каджива Кокис 50. Сегментите били почти същите като на Хонда Дио, само че цилиндъра е НИКАСИЛ.
    Последно редактирано от Ясен; 07-09-10, 15:31. Причина: посмяхме се, сега и работа да свършим.

От: ПОМОЩ!!! (Умирам без мотор, ...)

Защо не опиташ първо при вносителя на Honda, ако са същите сегменти... Цените са солени, но за чифт сегменти... Иначе от Cagiva извън Италия имат дилъри само в Германия, Швейцария и САЩ...

Така ли изглежда моторчето?
    Последно редактирано от господин никой; 07-09-10, 14:44. Причина: корекция на връзка... typo...

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7
      Евала! Един човек, който да му помогне. Мислех да си помълча, но не издържах. Ще кажете, че съм на 14 и не разбирам, ама не е така. Човекът е искал да стане интересно, да каже, че много му се кара, вие му се нахвърлихте. Ако не можете да му помогнете, не пишете по темата. Виждате, че е нов, ми бъдете по-толерантни.
      Спешните нужди, касаят тук човешки живот, нужда от кръвопреливане или прочее грижа за здравето човешко.Тенекии, мотори, джипове и т.н., като сме здрави, ще ги отремонтираме.
      Не обиждам възрастта Ви, но ако още един път премислите ситуацията...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Спешните нужди, касаят тук човешки живот, нужда от кръвопреливане или прочее грижа за здравето човешко.Тенекии, мотори, джипове и т.н., като сме здрави, ще ги отремонтираме.
        Не обиждам възрастта Ви, но ако още един път премислите ситуацията...
        Така е, но за тази цел съществува това и никой не се шегува с него

А на колегата Йордан Великов мога да дам два съвета на база лични наблюдения и опит:

1. Със или без мотор все ще умреш по някое време (това е най-сигурното нещо на света) Обаче все пак е хубаво да не ти се случва с мотор, нали За това карай внимателно !

2. Не се занасяй с бутикови мотоциклети, за който няма никъде части. Тука не е Италия и ако му се прецака на това нещо друго пак ще си със същата дилема. Събери пари и си вземи някоя 125 сс Хондичка от 80те години за 1 000 лв., за която хем ще има части, хем няма да се чупи толкова. Иначе ще се видиш в чудо да търсиш части и майстори и накрая Кадживата ще излезе златна
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

От: Търся сегменти за Каджива

Току- що си взех книжка "М" категория и нямам право да карам 125 кубика, иначе с удоволствие ще си взема нещо по-голямо 4Т, но за момента съм със този и ми трябват сегменти. За момента карам със изхабените, но под 3000 оборота мотора гасне и не пали от стартер (манивела няма). Мотора си върви и пали от 1-вия метър. Иска ми се да сложа на тази рама 125 кубика двигател от някаква Каджива, защото рамата спокойно може да го побере, пък и има май модел, който е 125 със същата рама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X