От къде мога да си закупя сегменти за ендурото? Мотора е Каджива Кокис 50. Сегментите били почти същите като на Хонда Дио, само че цилиндъра е НИКАСИЛ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся сегменти за Каджива
Свий
X
-
От: ПОМОЩ!!! (Умирам без мотор, ...)
Първоначално публикуван от Dr1v7Евала! Един човек, който да му помогне. Мислех да си помълча, но не издържах. Ще кажете, че съм на 14 и не разбирам, ама не е така. Човекът е искал да стане интересно, да каже, че много му се кара, вие му се нахвърлихте. Ако не можете да му помогнете, не пишете по темата. Виждате, че е нов, ми бъдете по-толерантни.
Не обиждам възрастта Ви, но ако още един път премислите ситуацията...
Коментар
-
От: ПОМОЩ!!! (Умирам без мотор, ...)
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеСпешните нужди, касаят тук човешки живот, нужда от кръвопреливане или прочее грижа за здравето човешко.Тенекии, мотори, джипове и т.н., като сме здрави, ще ги отремонтираме.
Не обиждам възрастта Ви, но ако още един път премислите ситуацията...
А на колегата Йордан Великов мога да дам два съвета на база лични наблюдения и опит:
1. Със или без мотор все ще умреш по някое време (това е най-сигурното нещо на света) Обаче все пак е хубаво да не ти се случва с мотор, нали
За това карай внимателно !
2. Не се занасяй с бутикови мотоциклети, за който няма никъде части. Тука не е Италия и ако му се прецака на това нещо друго пак ще си със същата дилема. Събери пари и си вземи някоя 125 сс Хондичка от 80те години за 1 000 лв., за която хем ще има части, хем няма да се чупи толкова. Иначе ще се видиш в чудо да търсиш части и майстори и накрая Кадживата ще излезе златнаАко няма къде да отидеш, ела на себе си!
Коментар
-
От: Търся сегменти за Каджива
Току- що си взех книжка "М" категория и нямам право да карам 125 кубика, иначе с удоволствие ще си взема нещо по-голямо 4Т, но за момента съм със този и ми трябват сегменти. За момента карам със изхабените, но под 3000 оборота мотора гасне и не пали от стартер (манивела няма). Мотора си върви и пали от 1-вия метър. Иска ми се да сложа на тази рама 125 кубика двигател от някаква Каджива, защото рамата спокойно може да го побере, пък и има май модел, който е 125 със същата рама.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар