искам да разбера коя марка е най харесвана в българия
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Коя марка мотоциклети са ви фаворити и защо?
Свий
X
-
Re: коя марка мотоциклети са ви фавотити и защо?
Защо не направиш една анкета, за да може да се гласува?Първоначално публикуван от papi_gm Преглед на мнениеискам да разбера коя марка е най харесвана в българия
Коментар
-
Re: Коя марка мотоциклети са ви фаворити и защо?
Ами целта е да се ядоса ме и да почнем да сравняваме нашите машини , които една с друга нямат нищо общоПървоначално публикуван от Краси К Преглед на мнениеА целта на упражнението е....?
На мен си ми е ФАВОРИТ КАВАЗАКИ ... и второстепено харесвам КТМ при 2т , при 4т харесвам хонда , за други не се сещам
Коментар
-
А да вярно че има и едно "защо" , ами да си до обоснова отговора от горе , Кавата ми харесва защото , това ми е първи мотор и база за сравнение са ми били една Яма ДТ125 и ХОНДА МТХ 125 , моята КАВА се представи 2 пъти по проходима от МТХ и ДТ , може и заради зад курмилното устроиство се дължи товаПървоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнениеПита се "...и защо".
На мен на външен вид най ми харесва Хусаберг, пък е и страшен катерач.
, но наиснита беше точно така , А КТМ ми харесва със здравината си и можеби с името си , което като го произнесеш си представяш някакъв гигант които гази всичко наред
Коментар
-
всички марки имат и успешни и не чак толкова модели
в дирт райдъра имаше подобна статия
-моторите които мразя и мотори които харесвам-
имаше изброени много неща
например
казват-харесвам срф250 -защото е готин лек върви добре-мразя-пак срф250..-когато тръгна да му сменям маслото
-пак пример-харесвам вр250ф..щото е супер маневрен готин и.тн. мразя-вр250ф-защото идва от завода със захлупен запушен ауспух и със болт в карбуратора та да не можеш да му дадеш повече от половината газ
..е такива примери имаше много и накрая извода бе че тия мотори дето ги харесват и тия дето ги мразят -са едни и същи
Коментар
-
няма лоша марка има лоши стопаниПървоначално публикуван от kazero Преглед на мнениеСпоред мен няма лоша марка има лоши мотор
Аз не разбирам много,но сички марки ми харесвам Хонда,Ямаха,Кавазаки....тнт.
KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар