Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя марка мотоциклети са ви фаворити и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коя марка мотоциклети са ви фаворити и защо?

HONDA макар че имам АприлиЯ но сам доволен много даже от нея ама хонда си е хонда
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 28-01-10, 13:03. Причина: априлиЯ, а не с "а"
    Колата вози тялото ,а мотора душата!

Коментар

карам КТМ , харесва ми това че са само три букви ,лесно се пише ,лесно се помни , мноо обичам да ям портокали , и затва обичам оранжевия цвят !!! в началото на 2009-та си подарих един ехс 250 4т(харесва ми че е по-удароустойчив от мен) ,мноо добра машинка ,безпроблемна. преди един месец го бартеросах за 450 ЕХС Racing ...и осъзнах че досега не съм карал мотор ... харесва ми как работи като трактор ,харесва ми да ме изсипва като самосвал когато съм прав и му подам рязко ГАЗ , харесва ми да не гасне когато падна а да продължи да си работи(търпеливо ме чака да си надигна задника) !
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
        карам КТМ , харесва ми това че са само три букви ,лесно се пише ,лесно се помни , мноо обичам да ям портокали , и затва обичам оранжевия цвят !!! в началото на 2009-та си подарих един ехс 250 4т(харесва ми че е по-удароустойчив от мен) ,мноо добра машинка ,безпроблемна. преди един месец го бартеросах за 450 ЕХС Racing ...и осъзнах че досега не съм карал мотор ... харесва ми как работи като трактор ,харесва ми да ме изсипва като самосвал когато съм прав и му подам рязко ГАЗ , харесва ми да не гасне когато падна а да продължи да си работи(търпеливо ме чака да си надигна задника) !
        Много яка реклама на КТМ, хареса ми, ако бях някой от собствениците на марката веднага ти подарявах един нов...
        Поздрави: Николай Георгиев
        KTM 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от mercy Преглед на мнение
          Много яка реклама на КТМ, хареса ми, ако бях някой от собствениците на марката веднага ти подарявах един нов...
          Не е реклама , истина си е ! готина моторетка е . ето и добавка : харесва ми че това е мотора с най-много прякори (портокал ,морков , австрийски трактор ...и др. свързани със земеделието неща)

Поздрави на всички "земеделци" !!!
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
            Не е реклама , истина си е ! готина моторетка е . ето и добавка : харесва ми че това е мотора с най-много прякори (портокал ,морков , австрийски трактор ...и др. свързани със земеделието неща)

Поздрави на всички "земеделци" !!!
            хех поздрави и на теб колега за мен марката е била КТМ винаги сам ги харесвал и като маркетинг и реклами и др неща и винаги сам бил фен на SX моделите им и мечтата ми е някои такъв 450 2009,иначе мн сам фен и на Хонда ЦРФ 250х ама ако не беше толкова слаб аа примерно да има ЦРФ 350х перфектно ще е!
            [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Suzuki RMZ 250/450 ми е фаворит.Не знам защо и аз
              [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
              [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Колега на мен ми е любим мз тс 150 та,ама нали знаеш,че който каквато машина кара,нея хвали.
                Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-10, 19:20.
                [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от monster energi Преглед на мнение
                  Колега на мен ми е любим мз тс 150 та,ама нали знаеш,че който каквато машина кара,нея фали.
                  явно не си карал други мотори.... На мен ми харесват йониките най-много, нищо че съм от Стара Загора
                  Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                  [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Всички нови мотоциклети са ми фаворити, то е ясно защо.
                    А иначе по-детайлно плюсовете:
                    KTM - технически издържан мотоциклет с лесна и нескъпа подръжка
                    BETA - естествено богата траял история с издържан дизайн made in itali
                    Honda CRF - имаше една приказка "хонда да е, червена да е....."
                    Yamaha, Kawasaki, Suzuki etc.... новички да са, всеки модел от марките има предимства и недостатъци, за съжаление само мога да си пожелая да имам впечатления от всички, за момента съм тествал първите три по-обстойно.
                    Успех!
                    Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-10, 19:19.
                    Милен Манолов
                    СНЦ"НЕСЕБЪРМОТО"
                    Beta 525RR 2009

Коментар

Сега съм със Сузуки, но слабост ми е Хонда. Коли и мАтори само хонди са ми в главата
                      Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-10, 19:19.

Коментар

Ктм , хонда, сузуки, кавазаки общо взето всички нови мотоциклети които се произвеждат са добри и сравнително издръжливи машини.
                        макар и да карам МЗ 150 съм любител на кавазакитата и ктм-ите, но въпреки това в сърцето ми има място и за хонда и сузуки
                        Последно редактирано от Жоро Донечки; 17-02-10, 08:40. Причина: Ч

Коментар

Аз продължавам да се държа твърдо за ЯМАХА.и после всичко останали.Само да не се обиди някой.Лично мое мнение
                          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

До: Re: коя марка мотоциклети са ви фавотити и защо?

Първоначално публикуван от чочо Преглед на мнение
                            YAMAHA е преди всички във всяка категория,от скутер до тежка категория чопъри.
                            Аз съм на същото мнение, че Yamaha е фаворит.
                            Последно редактирано от Chinela; 04-02-10, 20:35. Причина: Ужасен правопис.

Коментар

Аз сам фен на yamaha много ми харесват незнам защо но сам им голям фен.
                              Поздрави.
                              [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Голям съм фен на Ямаха. Причината е че всичко, което правят го правят бавно, качествено и избиват рибата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X