Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите ми идея ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Даите ми идея ?

    Имам сузуки Др 650 мотора няма проблеми никакви. Просто искам да ми дадете идеи за тунинг и технически и за вънщният вид? Мерси многоо Само да уточня че мотора се кара само офф роуд, на асфалт само в краен случаи.

  • #2
    От: Даите ми идея ?

    Спред мен за гората не ти трябва никакъв тунинг, просто добра поддръжка и яко каране. Но все пак ако имаш излишни пари първото нещо което бих сменил е изходната генерация със спортна такава .Поздрави

    Коментар


    • #3
      От: Даите ми идея ?

      Не съм голям разбиран , но смятам , че ДР ра си е ДР и няма смисъл да бараш нищо по двигателя.Ако съм на теб и искам да си променя външния вид на мотора бих изчистил всичко от нега да устане рама, двигател,и необхадимите му допълнения да върви.Не се изказах добре но идеята ми е да го олекотиш максимално и слагаш му някакви други споилерчета от крософ мотор един график кит и си 6.
      П.П. Един приятел емаше Транслап и до такава степен го бе превърнал в ОФФРОАД машина , че дори баща му неможа да го познае какав е тоя мотор.А Транслапа бе на бащаму стария мотор.
      Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

      Коментар


      • #4
        От: Даите ми идея ?

        Един познат има такъв и е постигна желания от теб ефект по следния начин.Първо от многото падания резервуара се беше свил доста побирае някаде около 12-13 литра.После махна всички джаджи който са излишни ама абсолютно всички и остана рамка,двигател,резервуар,капли,два калника и една права тръба за ауспух и стана работата.
        0878424143
        0887424150

        Коментар


        • #5
          От: Даите ми идея ?

          А според мен , няма как да се олекоти особено много , самия двигател тежи колкото едно съвременно хард ендуро , този мотор има съвсем друго предназначение .
          Направен е в края на миналия век ,когато създателите му дори в най-смелите си мечти не са си помисляли в какво ще се превърне ендурото някой ден...и са го направили да бъде много мощен ,здрав ,сравнително висок за да се движи по добре по черни пътища ако се наложи(и да се паркира лесно по тротоарите) и в никакъв случай няма как да бъде лек ... така че според мен, не си правете експерименти с проходимоста му за да не се озовете под него на някое криво място...
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

          Коментар


          • #6
            От: Даите ми идея ?

            Аз много пъти съм се озовавъл под такава машина. Предишния ми мотор беше именно др 650. Като цяло yurgana е прав, по-лек няма как да го направиш. Някакви си 5 кг едва ли са толкова от значение при тези 160 кг. , но виж външния вид вече е друго нещо. Аз например направих така: купих си преден и заден кросов калник, нова маска, гардове и разни други дреболии, които вече не си ги спомням. След тази промяна мотора си заприлича на мотор Радвах му се година и половина и го продадох, поддържах си мотора много добре, човекът на който го продадох все още си го кара и доколкото знам, не са му се случвали сериозни ремонти.

            Заповядай някоя снимчица да вземеш пример, ако искаш ....
            Прикачени файлове
            KTM Fen

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X