Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловна пушка и мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ловна пушка и мотор

Здравейте,

Имам една Хонда МТХ 125 и мисля тази година да ходя по ловните полета с нея.
    За целта обаче трябва да измисля някакъв кобур за пушката. Ровя се из нета и намерих няколко решения, но все нещо не ми допада или стърчи много нагоре или не ми се вижда удобно. Ако някой е решавал този проблем или има идея нека сподели.

Моята идея е да направя кобур, в който пушката да стой разглобена и мисля да се намира отстрани на седалката, но не знам дали ще е подходящо.

Ето и някои от нещата, които намерих:
    Прикачени файлове

От: Ловна пушка и мотор

Ами...винаги съм казвал Че тази телевизия действа зле на хората ,мноо каубойски филми гледате ... та конкретно , моето мнение е :
    -моторджии и ловджии не се "сработват" мноо мноо , или едното или другото .
    -ако ходите на лов с мотора, ще се получи така че просто ще си покарате "заедно с пушката", щот мотора мноо бучи и нали ...
    -ако недай си боже ,не се преборите с гравитацията в определн момент, за кое ще тъгувате повече(мотора или пушката)?
    -последно: ловния сезон не приключи ли (може и да греша)...
    Последно редактирано от Тануцо; 30-05-10, 22:17. Причина: правопис!!!
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Ами значи аз ще ходя с мотора до ловното поле или ловната хижа вместо с колата. Така, че бученето не пречи. Ама ти ми даде идея, така че може да си взема и кон хахаха

Ловния сезон приключи, но вече почваме да се стягаме за другия.

Коментар

Не само пушката ами и кучето си возя с мотора.А кучето не е от най-малките,30-ина кила е!Най доброто място за пушката е на гърба или в раницата.Колкото е по просто толкова е по добре особено ако предпочиташ пернатия лов там мобилността е приоритет!

Коментар

А кучето къде го возиш Каква порода е?

Коментар

Мисля че отговорих на въпроса ..може ли или не...ако беше ловен форум щях и снимка да сложа, ама тук не му е мястото!Ако искаш подробности пиши на лични.

Коментар

Аз също си взех мотор да ходя на лов и по ловните полета aprilia pegaso 650

Коментар

При липсата на джип мотора е добра алтернатива, но на мен ми доиде една друга идея докато кръстосвах полето с пушката за падпъдъци, ако съм на мотора и си карам директно в нивата от шума пъдпъдъците ще се вдигат и вече остава въпроса със стрелбата с една ръка. Пушката ми е автомат и се самозарежда от отката на пружинен принцип, което значително намалява отката, а отделно с мотора могат да се обиколи много по-голяма площ за по кратко време, само остава проблема с пренасянето на оръжието до ловното поле, че по закон трябва да е разглобено и ще трябва калъф. Иначе идеята е по осъществима с едно Иже с кош единия кара другия от коша стреля И не си забравяйте машинките
                Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

хах точно така колега става и със АТВ
                  междо другото аз предпочитам едрия лов на пернат не ходя много много освен на патки , фазан и кеклик

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
                    Не само пушката ами и кучето си возя с мотора.А кучето не е от най-малките,30-ина кила е!Най доброто място за пушката е на гърба или в раницата.Колкото е по просто толкова е по добре особено ако предпочиташ пернатия лов там мобилността е приоритет!
                    Даааа ама твоят матор е с кошшш.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
                      При липсата на джип мотора е добра алтернатива, но на мен ми доиде една друга идея докато кръстосвах полето с пушката за падпъдъци, ако съм на мотора и си карам директно в нивата от шума пъдпъдъците ще се вдигат и вече остава въпроса със стрелбата с една ръка. Пушката ми е автомат и се самозарежда от отката на пружинен принцип, което значително намалява отката, а отделно с мотора могат да се обиколи много по-голяма площ за по кратко време, само остава проблема с пренасянето на оръжието до ловното поле, че по закон трябва да е разглобено и ще трябва калъф. Иначе идеята е по осъществима с едно Иже с кош единия кара другия от коша стреля И не си забравяйте машинките
                      Само ката ловуваш по този начин гледай да не те види някой че ще ловуваш само с мотор!Без пушка.Забранена е стрелбата от превозно средство.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X