Здравейте, претърпях катастрофа с мотор, не по моя вина. Проблема е , че ми изтече гражданската малко преди инцидента. Въпроса ми е дали може да се направи гражданска със задна дата? Моля ако някой знае да сподели. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за гражданска
Свий
X
-
До: Въпрос за гражданска
Няма начин. Ако ти е била на разсрочено плащане - имаш един гратисен период от 14 дни (дано не бъркам), в които можеш да си внесеш закъснялата вноска. Но със задна дата никой няма да се навие да ти я направи.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
-
Първоначално публикуван от eternal Преглед на мнениеЗдравейте, претърпях катастрофа с мотор, не по моя вина. Проблема е , че ми изтече гражданската малко преди инцидента. Въпроса ми е дали може да се направи гражданска със задна дата? Моля ако някой знае да сподели. Благодаря предварително.
Като не е по твоя вина, за какво ти е гражданска? Тя е към трети лица.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение-
Като не е по твоя вина, за какво ти е гражданска? Тя е към трети лица.
И не, няма да ти издадат ГО за минал период. Нито каквато и да е друга застраховка. Ако си забелязал, застраховката никога не я правят да важи веднага, а даже си оставят време за регистрацията на полицата в централата им. Иначе, застраховането не би съществувало - всеки щеше да се застрахова малко след като направи беля.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗащото ще го глобят че няма ГО, на общо основание. Отделно, че това кой е виновен (според него) и какво пише в протокола са две съвсем отделни неща.
И не, няма да ти издадат ГО за минал период. Нито каквато и да е друга застраховка. Ако си забелязал, застраховката никога не я правят да важи веднага, а даже си оставят време за регистрацията на полицата в централата им. Иначе, застраховането не би съществувало - всеки щеше да се застрахова малко след като направи беля.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТе вече, би трябвало, да са го глобили.
Коментар
-
Първоначално публикуван от eternal Преглед на мнениеЗдравейте, претърпях катастрофа с мотор, не по моя вина. Проблема е , че ми изтече гражданската малко преди инцидента. Въпроса ми е дали може да се направи гражданска със задна дата? Моля ако някой знае да сподели. Благодаря предварително.Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение...трябва да имаш твой човек застраховател
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар