Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Катаджиите??

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Катаджиите??

Здравейте на всички.Незнам дали пиша в правилният раздел,ако не моля модераторите да преместят темата.От давна си карам мотора насело,излизам от нас и кам полето, но вече нещо ги натиснаха тез полицай и сега няма как...Моторат ми няма регистрациа имам само фактура и тя е на грътски език.Та въпроса ми е като ме фанат кво могат да ми направят?Ако ми земат мотора в полициата с тази фактура ще мога ли да си го зема?И понеже съм непълнолетен могат ли да пишат актове и к.н. Мерси предварително.

До: Катаджийте??

За акта 100% , а с тази фактура може да докажеш само че не е краден.

Коментар

Първоначално публикуван от maistoe Преглед на мнение
      Здравейте на всички.Незнам дали пиша в правилният раздел,ако не моля модераторите да преместят темата.От давна си карам мотора насело,излизам от нас и кам полето, но вече нещо ги натиснаха тез полицай и сега няма как...Моторат ми няма регистрациа, имам само фактура и тя е на грътски език.Та въпроса ми е, като ме фанат кво могат да ми направят?Ако ми земат мотора в полициата с тази фактура ще мога ли да си го зема?И понеже съм непълнолетен могат ли да пишат актове и к.н. Мерси предварително.
      Освен да слагаш емотикони, може и да потренираш със запетайки и интервали, че трудно ти се чете. Такива думи, като тези в червено не съществуват.
      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

И модератора може да поправи заглавието на темата, поне то да е вярно изписано.
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Мислех да отварям нова тема,направо анкета,спирате ли на "палка",и занимават ли се с вас да ви "гонят" ?
          Когато сме група 4-5 човека,никой не ни и маха с палки,какво остава за 10+ ?
          Но се е случвало в града или при преминаване през някое село когато сме 1-2ма да ни махнат с палка,никога не съм спирал,никога не са ме "гонили",споделете и вие преживяванията си

Коментар

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
            Мислех да отварям нова тема,направо анкета,спирате ли на "палка",и занимават ли се с вас да ви "гонят" ?
            Но се е случвало в града или при преминаване през някое село когато сме 1-2ма да ни махнат с палка,никога не съм спирал,никога не са ме "гонили",споделете и вие преживяванията си
            Браво! Ти си истински мъж, само да не забравиш да разкажеш на всички, най-вече на по-малките от теб и те така да правят. Никога, ама никога и по никакъв повод да не спират на стоп палката, ама и не само това, колко още магарии има!

А сега сериозно!
            Следващото подобно изказване ще ти осигури само разглеждане на форума и то на малка част от него! Такива обяснения и подстрекания ги споделяй в някой хоремаг, тук НЕ!
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
              и при нас е така още не са ми слагали палка
              Honda CRE 250
              Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

До: Катаджиите??

Ето от преди седмица какво му направиха куките,за да го спрат-не само,че са го гонили,но и са го засекли и блъснали вратата момчето е бил с около 40км/ч сега е с сериозни травми...(вижда се на снимките-предна дясна врата долу на патрулката)
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от rrsss Преглед на мнение
                  Ето от преди седмица какво му направиха куките,за да го спрат.......

"Колега", на някои места по света в такива ситуации направо стрелят.

Законите са за всички, добри или лоши.

Заради някой такъв непълнолетен, безсмъртен, без книжка, може да си отвисиш по съдилищата. А може и семейството си да изтрепеш, да не дава Господ.

Аман от терикати.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Сега тия МЪЖЕ с патрулката трябва да си понесат заслуженото.Аз имах подобен случаи с полицаи но неможаха да ме бутнат а си ме засякоха даже е меко казано засякоха.Направо си се опитаха да ме пребият.Да избягах това не е мъжество но нямах друг вариянт.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                      ....Да избягах това не е мъжество но нямах друг вариянт.
                      Защо не пробва да спреш?
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Ето от преди седмица какво му направиха куките,за да го спрат-не само,че са го гонили,но и са го засекли и блъснали вратата момчето е бил с около 40км/ч сега е с сериозни травми...(вижда се на снимките-предна дясна врата долу на патрулката)

Нищо не са му направили,той сам си го е направил.
                        Абе много сте интересни,ако блъсне някой ще кажете-какво правят тия полицаи,защо не ги хващат когато трябва.Като го хванат по-този начин голямо съчувствие му удряте,няма що.

Сега тия МЪЖЕ с патрулката трябва да си понесат заслуженото.Аз имах подобен случаи с полицаи но неможаха да ме бутнат а си ме засякоха даже е меко казано засякоха.Направо си се опитаха да ме пребият.Да избягах това не е мъжество но нямах друг вариянт.
                        Какво е заслуженото?Че си вършат работата както трябва ли?
                        Да не се е променил закона,като ти вдигнат палка-не спираш,ако полицая те подгони е виновен.
                        Последно редактирано от alex_markov; 18-04-10, 08:46.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Знам , че може да те гонят но да те свалят от мотора или по някакъв начин да те блъснат за да паднеш мисля че не им е позволено.А защо не ни се спира като вдигнат палка и вие знаето , все едно и вие не сте карали мотори като сте нямали книжки или без регистрации.

Коментар

Би трябвало даже да е в ареста.
                            LZ1AIV

Коментар

Аз също съм моторист, карал съм без книжка и мотор без регистрация, но никога не съм си позволявал да не спра на палка. Винаги има начин да се разбереш с полицая. От такива "герой" като вас страдаме всички моторджии, заради такива простотии всеки пост види ли мотор и задължително подава сигнал да спра и се почва щателна проверка. С това незачитане на полицията ви пожелавам да ви откраднат моторите, после разчитайте на "лошите" полицай дето не им спирате да ви намерят машините.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X