Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реклама за България по CNN.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реклама за България по CNN.

Мен лично ми хареса рекламата Вие как мислите ?

[COLOR=Black]
    [/COLOR]

До: Реклама за България по CNN.

Първоначално публикуван от Gerom Преглед на мнение
    Мен лично ми хареса рекламата Вие как мислите ?

Според има какво да се желае още, последните секунди показват за България повече отколкото някакви гмуркащи се плувци
    Можеше няколко кадъра на някоя хубава плажна ивица снимана от въздуха, красив залез, малко планински красоти, дискотеката е излишна, по добре да се замени с нещо друго.Имаше преди време един филм за България сниман с рекамна цел от министерството на туризЪма, в него имаше прекрасни кадри, които можеха да се заимстват тук.Другия вариант е няколко филмчета с продължение, както е рекламата на вафла Мура.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      .... някоя хубава плажна ивица снимана от въздуха...
      Може би хубавата незастроена плажна ивица просто я няма.Но хубави места особено по планините, респ. трудно достъпни, дал Господ.
      LZ1AIV

Коментар

Ако си чужденец и знаеш малко за България, почти не виждам какво ще те заитригува, освен голия пъп на момичето, но поне да висеше табелка 15 евро/час. Гледал съм подобни клипове на други страни и има акцент върху плажовете и пистите и историческите обекти, но по-обзорно. Нашето е малко постничко, но все пак има нещо за България по световна медия.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Когато преди години работех в "Интерхотели" - към "Балкантурист" към тогавашния "Комитет по туризма" имаше цял, голям отдел с името "ТИР" - "Туристическа информация и реклама", където много не се ПРЕработваха.
          Дано са го закрили, защото не ми се иска да мисля, че тези 26 секунди оправдават съществуването му!
          Като цяло изглежда не се престараваме с рекламите и в туристическия бизнес всеки се спасява поединично.
          Мисля Остап Бендер казваше :
          "Проблема с "давенето" е проблем на "давещите се"!"
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Много сте негативни бе хора аз се радвам че все пак се прави нещо което е по-добре от нищо. Пусти негативизъм ще ни съсипе съвсем.

Коментар

Абе можеше вместо тия с бански да пуснат някой кукер, едно балканско чеверме или как се прави розовото масло. От този вид реклами най-много ми харесват тези за Индия - Incredible India. За това говоря:

Последно редактирано от Тихомир; 05-04-10, 18:30. Причина: пр.гр.

Коментар

На мен ми хареса, само моментът с дискотеката ми приличаше на реклама на бира, но огромна част от младите туристи идват тук точно заради евтиния купон.

Коментар

в тези секунди е перфектно според мен, точно това заради което и идват туристите .... а тя е насочена към туристи преди всичко рекламата
                  Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Няма да говоря повече, направете сами сравнението:

http://vbox7.com/play:c7eb0990&start=123&r=emb

http://vbox7.com/play:06612dd1&start=16&r=emb

Коментар

разбира се, че е хубаво това което ни покваш, но се опитай с обикновен редактор да го синтезираш в 26 секунди ... интересно ми е какво ли ще направиш

Коментар

Ще направя реклама с натрупване, акцентираш в началото на плажовете, после на планините (ски курорти) след това на българския бит и култура, зебелжителности, на всеки 2 седмици се сменят рекламните клипове и по този начин се поддържа интереса на зрителя.

Коментар

доста е относително, целта е да се представи краен и одобрен продукт, който може да бъде използван и в други мероприятия. И представящ всичките аспекти на една туристическа дестинация, не навсякъде има възможност да се излъчва поредицата, а няма и гаранция, че крайният клиент ще иска да гледа тази поредицата, а няма да се ограничи само с епизода с планините ..... и после доста да се чуди, че в БГ има и море.

лично мнение де ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X