Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Онлайн събор - 31 Януари 2010г. 19:00 до 21:00часа!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Онлайн събор - 31 Януари 2010г. 19:00 до 21:00часа!!!

Идеално ще стане ако се организира събор.Имайте в предвид че Март месец е това: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=84002
    Относно мястото най-добре според мен е Стара Планина-Узана или Беклемето.
    Beta 525 RR
    Mercedes G 280 i
    Toyota Hailux 3.0 TD
    UAZ 452

Коментар

Зимата се изтегли назад тази година. Март месец е рано за Стара планина/за Беклемето да не говорим-прохода още няма да е отворен/.
      По това време само Средна гора е подходяща. Тогава някъде ще е и официалното откриване на сезона. Защо да не се комбинират двете мероприятия. Тъкмо шоуто ще е по голямо
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

И това е вариант.
        В крайна сметка идеята е да съберем и покараме.
        Къде ще е няма значение.
        Само да не съвпадне датата с МОто изложението и шоуто в Пловдив.
        Beta 525 RR
        Mercedes G 280 i
        Toyota Hailux 3.0 TD
        UAZ 452

Коментар

Мястото не е толкова важно.Стига да е добре организирано и да е удобно за по-голям брой участници.Както колегата каза за март месец не удачно на беклемето.Откриване и закриване на сезона се правят от години.Май наистина е по-добре да съчетаем събиранията.

Коментар

как да не е бе веско .узана ми се струва просто ПЕРФЕКТНОТО място
            центъра на България е ,има къде да се доказваме като ендуристи ,и за колегитре с по малко опит има къде да се ВОЗЯТ,абе аз съм с двете ръце ЗА УЗАНА
            Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

С теб сме Драго
              Бъди инат...умирай само в краен случай!

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
                как да не е бе веско .узана ми се струва просто ПЕРФЕКТНОТО място
                центъра на България е ,има къде да се доказваме като ендуристи ,и за колегитре с по малко опит има къде да се ВОЗЯТ,абе аз съм с двете ръце ЗА УЗАНА
                Пък и Все пак там е географския ни център
                Прикачени файлове
                Beta 525 RR
                Mercedes G 280 i
                Toyota Hailux 3.0 TD
                UAZ 452

Коментар

Момчета по принцип сте прави но четете наред.Пропуснали сте това изказване на Николай Бочев:
                  Цитат:
                  Мнение на VESO4AR
                  Географския център на България си е най-подходящото място.Узана става за офф роуд .Добре би било да направим откриване на сезона или нещо подобно.Има достатъчно хижи за нощуване. На близо са Велико Търново,Габрово,Севлиево и Трявна.Мисля че би се получила хубава среща и има какво да се види в нашия край.

Весо, имаш право за разстоянията. И Плевен и Ловеч не са далеч. Само нещо май там не искат да има подобни събирания. Не случайно, Първият национален събор на форума, не се състоя там, а в Белоградчик.
                  Иначе съм много"За" Узана. Но как да се съберем там ако не ни искат.Дори да не е там тази среща е хубаво да се състои.Ако някой колега от Габрово може да провери как стои този въпрос в общината ще e много добре.Мястото е повече от добро!
                  Последно редактирано от VESO4AR; 01-02-10, 13:40.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                    Момчета по принцип сте прави но четете наред.Пропуснали сте това изказване на Николай Бочев:
                    Иначе съм много"За" Узана. Но как да се съберем там ако не ни искат.Дори да не е там тази среща е хубаво да се състои.Ако някой колега от Габрово може да провери как стои този въпрос в общината ще e много добре.Мястото е повече от добро!
                    Незнам само коя е тази хижа която ще поеме 200-300 човека.На Беклемето има места за всички.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                      Незнам само коя е тази хижа която ще поеме 200-300 човека.На Беклемето има места за всички.
                      Да но някой беше казал че там е забранено да се карат мотори
                      0894328706

Коментар

Стояне хижата не е една.Освен това по черно от близките градове се стига за по малко от час. Не е толкова важно мястото колеги.По важно е да се наеме някой с организацията и тази среща да се състои.Аз ще дойда където и да решим.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                          Стояне хижата не е една.Освен това по черно от близките градове се стига за по малко от час. Не е толкова важно мястото колеги.По важно е да се наеме някой с организацията и тази среща да се състои.Аз ще дойда където и да решим.
                          Но все пак вечерта трябва всички да сме заедно.Няма я да те търся от хижа на хижа да ти кажа НАЗДРАВЕ. Така си мисля аз.Пътя не ме бърка ако кажите в Румъния и там ще дойда но мисля че е пе важно да сме всички накуп.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

На такава сбирка вечерта не мисля да съм в хижа.По вероятно да ме видиш на някоя поляна край огън и скара.

Ей така с Фър опушихме балкана. Сигурен съм че пак ще го направим.

Коментар

Нещо позамря темата, надявам се не и ентусиазма за този събор. Като че ли повечето са за място в центъра на България. Предполагам, че софиянци ще се организират да се раздвижат до там Аз лично съм за.. макар, че може да видя зор с превоза, но все ще измисля нещо. Дайте да обсъдим и някаква дата...

Chinela включи се и ти де
                              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                              Mercedes w212 E350 4matic
                              Ducati Monster 600
                              O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                                Нещо позамря темата, надявам се не и ентусиазма за този събор. Като че ли повечето са за място в центъра на България. Предполагам, че софиянци ще се организират да се раздвижат до там Аз лично съм за.. макар, че може да видя зор с превоза, но все ще измисля нещо. Дайте да обсъдим и някаква дата...

Chinela включи се и ти де
                                Май снега затрупа и ентусиазъма за писане. Аз лично съм за където и да е . Само да е нещо наживо, че аман от виртуални сбирки
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X