Здравейте интересува ме как стоят нещата с лизингите на моторите 2-ря ръка! Някой ако е по запознат да каже нещо по въпроса! Решил съм да взимам мотор на лизинг!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор 2-ра къка! На лизинг!
Свий
X
-
До: Мотор 2-ра къка! На лизинг!
Отиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов
. Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.
Пожелавам ти успех!Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
-
През банка сега е абсурдно трудно. Режат здраво за кредитиране - ситото е ужасно. Даже и ипотечните са трудни. Имам роднина в банка, та ползвам вътрешно инфо. Най-добре е с изплащане директно на продавача. Все повече хора рискуват да продават така.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Преди 5-6 години си бях купил кросов мотор на лизинг, като човека от който го купувах изобщо не ме познаваше. На доверие платих половината сума и после му преведох останалата половина, която получих в заем от банка.
Мисля, че и сега може да се намери някой склонен на подобна схема на плащане, стига да има доверие.2010 CRF 250 R
Коментар
-
Колега аз съм в чужбина! Няма как да стане стажа! А аз не работа с трудови договори! Пари на даржавата не давам! Става на въпрос за лизингите дето са само с лична карта дето го дават по автокъщите! Собствените лизинги! Кредит аз не мога да взема никогаПървоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениеОтиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов
. Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.
Пожелавам ти успех!
или пък каквото и да било чрез банка!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар