Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОС ЗА КАРЛОВСКИТИ ВЕНЦИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВЪПРОС ЗА КАРЛОВСКИТИ ВЕНЦИ

Здравейте колеги Задния венец на моят ВР 450 стана за смяна та за това искам да попитам как стоят нещата с карловските венци Що за стока са, как се поръчват и колко пари струват.Благодаря ви Ако мястото но темата ми не е тук моля модераторът да я премести където смята за най-добре.

До: ВЪПРОС ЗА КАРЛОВСКИТИ ВЕНЦИ

Първоначално публикуван от cobrata3 Преглед на мнение
    Здравейте колеги Задния венец на моят ВР 450 стана за смяна та за това искам да попитам как стоят нещата с карловските венци Що за стока са, как се поръчват и колко пари струват.Благодаря ви Ако мястото но темата ми не е тук моля модераторът да я премести където смята за най-добре.
    Не искам да се исхвърлям или да правя реклама но съм супер доволен от венците на Николай телефона му е 0888 237 514
    0888 074 049

Коментар

На сузукито ми купих такива почти веднага. Карах го 2 години и като го продадох бяха като нови. Аз съм супер доволен Поздрави!
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...FA%E1%E0%F6%E8 Тук има за четене.

Преди да питате - потърсете из форума. Отговора на въпроса ви вероятно е някъде из темите.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X