Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
    Е...сега каката наистина ни уби сите!
    Май вече трябва да си мерим приказките.Край на простотиите.

Коментар

Тия горните мнения все едно, че не съм ги чел....
      Джарта внимавай с трасето иначе .....

Коментар

Бях реши да те бъзна, колега, но викам айде да не си пробвам късмета

Сега по-сериозно - поздравления, колега - да си модератор не е най-приятното нещо на света, но с твоето чувство за хумор мисля ще се справиш добре със ситуацията.
        Последно редактирано от Chinela; 26-08-08, 18:30. Причина: И аз да се бъзна.!!

Коментар

Да се похваля - преди два дни си поръчвам по телефона семеринги за предницата на мотора от магазин Ендуро в Стара загора (оня в гаражчето ) и човека каза "пращам ги". След 2 минути се сетих да го питам за други части (завеян съм - кво да правя) и в края на разговора ми казва "семерингите заминаха". На другия ден в 10 часа си ги взех от куриерската фирма
          На това му викам светкавична доставка. На всичко отгоре продавача ми вика "аз те знам.. ти пишеш във форума"
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
            ... На всичко отгоре продавача ми вика "аз те знам.. ти пишеш във форума"
            Да, магазинера доста активно следи форума, обаче не пише
            Аз преди година и нещо отивам да купувам някакви ръкавици за подарък на баща ми за рождения ден (тогава екипировката все още бе в онова гаражче зад сладкарница Неделя дето е), и се заприказвахме това-онова, той ми вика, че най-добре баща ми да премери ръкавиците и тогава да ги взема, аз му викам, че той е чак в Априлци и няма как това да се лучи, и оня вика "ааааа, ти да не си оня, дето пише, че е от Стара Загора, Априлци?"
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

И аз да се похваля с две неща в мотосферата напоследък...
              Вече няколко Съботи и Недели ходя да си тренирам само мотокрос на Ридо. Оставил съм си мотора в Самоков. Много е интересно на пистата. Истинската работа. Напредвам си бавно и сигурно и се радвам на малките успехи всеки път. Почвата е доста твърда и се вдига прах, но е супер преживяване, особено като караш по бързата линия. Има много хора, които карат- малки , големи, 2т, 4т.. Има и доста от мойта бригада (с ЦРФ)Събират се доста вечер на трасето и повечето бая газ дават и си летят. По-интересно ми е от гората. Предизвикателството е по-голямо, истински спорт си е, а и скоковете са сериозни.

димящата осмица : )

Другото е , новото ми моторче за града: Хорнет 600 '02

Карам го от 2 дни из София и до Самоков. Вече наваъртях 200км. Много съм доволен. След ЦБР 919, който е прекалено натоварващ, ми се струва направо перфектния мотор за града. 94 кончета е , но е лекичък спира и ускорява до 200 супер и е много добре събран, двигателя мърка. Всичко става мазно и плавно. На ниски е много хрисим, но ако трябва си къса гумата на високи, като големите, само че пищи здраво, особено с Ремуса отзад. Сега го чака кросово кормило, по-голям заден пиньон, тапи, това за номера да го махна..., а по-натам може и ксенон или две фарчета, ЛЕД стоп...ще видим...и така си е най-приятния шосеен , който съм имал.
              Последно редактирано от iassen; 28-08-08, 23:33.

Коментар

Честито,баце!!!

Ти отдавна трябваше да направиш точно това и да идеш да си караш на Ридо-то . Имаш пълни условия да си го правиш. Там наистина е забавно и готино.Е малко ще ми е мъчно за това ти решение,че ме отавяш , но...ти доста често си сменяш решенията , така че очаквам завръщането ти.

Второто....дано добре си обмислил тази покупка. Асфалта е гадно нещо,но ти си знаеш. Знам , че ще кажеш - то ми е за придвижване в софия-ама познаваме се.

Коментар

Честито колега - Hornet-а е чудесен мотор - забавен е за каране и не натоварва много! За успехите на РИДО - е все са хубави работи. Въобще всяко зло за добро - ако не скутер, ще е крос

Коментар

И аз да се похваля купих си това,но се надявам никога да не го изпробвам по предназначение

Коментар

Първо честито
                      А сега да те питам ... от къде е взе и колко ти излезна?
                      Защото сега ми предлагат такава идва за десетина дена и цената докато дойде в БГ (София) става 300лв.
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Здравейте. Дойде и моят ред да се похваля. След 1 чакане, мотора ми запали. Сложих му чисто ново чукче и наковалня, чисто нов акумулатор, и след малко центровки и оправяне на ел. инсталацията, мора ми запали успешно Много се радвам, защото след няколко дена ще мога да го подкарам
                        Пази душата си, не гумите!

Коментар

И аз си взех абсолютно същата и една каска Fox V3 Encore 2 (реплика на Стюарт)....не че имам мотор де ама да попълня гардероба

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
                          И аз да се похваля купих си това,но се надявам никога да не го изпробвам по предназначение
                          No bike - no fun!

Коментар

Доста време не бях писал точно по темата...

Най-накрая намерих малко време да напазаря дреболии - една подсилена предна вътрешна и очилца "Ариете" - същите, които mitkov представи в "Продуктови тестове" (естествено ЧЕРВЕНИ Team Honda only!)

Коментар

Ето още един повод да се похваля купиха ми мотор SUZUKI DR 350.
                              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Ради_DR 350 Преглед на мнение
                                Ето още един повод да се похваля купиха ми мотор SUZUKI DR 350.
                                Малък да ти честитя и тука...!

И да кажа, че тоя мотор е бая истински
                                DR 350R няма нищо общо с DR 350S
                                При мене на 3та, даже и на 4та се вдига на задна само с газ без дори да го дърпам Луд та Луд мотор
                                Верно, че е с FMF и K&N въздушен филтър, ама не вярвам само от тях да върви толкова много - явно и Rката си е Rка
                                Сега и с тоя ауспух сигурно е 110 кила сух... Компрешън, ребаунд - отзад отпред, а и екземпляра е много запазен - почти като от магазин е, това пак си е от значение...
                                Въобще тоя ДР направо ме изненада като концепция - не съм го очаквал, признавам си.
                                Подкарах го на черно, ама 10 годишните Бриджстоунки ми дават чувството че карам върху лед , а и взеха да хвърчат бутони на поразии, даже и от предната...
                                Окачването за мен е супер меко, ама още не съм си играл и да го настройвам, незнам на кои позиции е в момента...
                                То тоя пост май се заформи не точно за тука, ама незнам дали има тема ДР 350, за да го метнем там...
                                Последно редактирано от Жоро Донечки; 01-09-08, 10:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X