Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
    На мен лично ракавижи с цена над 100 лв не са ми удобни Сори за оффтопика
    Колега целият екип, всчиките 5 части не струват колкото каската така, че цената не е хич висока. За клина, ръкавиците и тениската незнам може да са 2005 но Каската, ботушите и якето са 2008 със сигурност.
    Даже ВЕЧЕ всичко пристигна и съм го скрил под елхата та да има на какво да се радвам на коледа.
    Утре мога да кача истинските снимки а не от нета щото бай Димитър ще се кара.

И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ДОЙДЕ МИ НОВИЯТ АУСПУХ НА WHITE BROTHERS заедно със жигльор за карбуратора.

Коментар

Я тук е пълно с американци а мен ме няма Вчера избягах от работа за да си пробвам новото яке FOX от Америка при зимни условия направо сим във въсторг.Ходих почти до Триглав и ме валя сняг но с FOX ноември ще бъде май Оказа се че освен перфектна изработка и материали човек се чувства супер с него. Ето и снимка - червения модел.
      Прикачени файлове
      Стефан Дянков

Коментар

[QUOTE=Chinela;242540]

И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ДОЙДЕ МИ НОВИЯТ АУСПУХ НА WHITE BROTHERS заедно със жигльор за карбуратора. [QUOTE]

Ей Ванка изби рибата с тоя ауспух. Айде със здраве
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

[QUOTE=Husaberg;242682][QUOTE=Chinela;242540]

И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ДОЙДЕ МИ НОВИЯТ АУСПУХ НА WHITE BROTHERS заедно със жигльор за карбуратора.

Ей Ванка изби рибата с тоя ауспух. Айде със здраве
          Мерси, мерси да ти се връща ама с нещо друго щото ауспух си имаш. Еми така става, папкам, слушкам и рано си лягам

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Еми така става, папкам, слушкам и рано си лягам
            Абе и аз така, ама при мене нещо не стават така нещата
            Честито на всички с новите придобивки (да не честитя поотделно, че сте много бе )
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Абе и аз така, ама при мене нещо не стават така нещата
              Честито на всички с новите придобивки (да не честитя поотделно, че сте много бе )
              Е, как може така! А си младо момче! Сега и аз да се похваля... то малко е офтопик... но си има значение - почнах нова по-хубава работа! До месец-два сигурно ще има и последствия, но да не избързваме!

Коментар

Колега целият екип, всчиките 5 части не струват колкото каската така, че цената не е хич висока. За клина, ръкавиците и тениската незнам може да са 2005 но Каската, ботушите и якето са 2008 със сигурност.
                Даже ВЕЧЕ всичко пристигна и съм го скрил под елхата та да има на какво да се радвам на коледа.
                Утре мога да кача истинските снимки а не от нета щото бай Димитър ще се кара.

Ванка, много си се оборудвал нещо бе ?!
                Имам един приятел-данъчен в твоя район дето нямал много работа напоследък !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Ванка, много си се оборудвал нещо бе ?!
                  Имам един приятел-данъчен в твоя район дето нямал много работа напоследък !
                  Жоре не ти отговорих веднага щото отскочих до моя "акаунтант" и след като му обясних за какво става въпрос каза да цитирам едно твое мнение за биберона относно данъчния, ама не го намирам нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                    Ми предполагам, че не са толква евтини... все пак тва си е утвърдена марка...
                    Тези+един чифт Shift 45 лв с доставката до мен.
                    ...все пак си има разпродажби

Коментар

Жоре не ти отговорих веднага щото отскочих до моя "акаунтант" и след като му обясних за какво става въпрос каза да цитирам едно твое мнение за биберона относно данъчния, ама не го намирам нещо
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

..да се попохваля и аз.. тези дни най после се сдобих с наколенки астерикс...от 2 -3 години на сам се каня да си подаря такива за коледа....и...все нещо ги измества..
                        сега обаче вече са в къщи и няма шега

..много ми бе интересно и да ги пробвам защото много мърморения се чуха че не били удобни

..според мен обаче няма нищо такова...на мен лично са си ми много удобни даже
                        друго оплакване което чух е че изпъвали панталона и пречели....специално при мен не съм усетил такова нещо /в момента ползвам шифт страйк панталон/

Коментар

Да ви се похваля с новия заден пиньон NHM 46 зъба.Днес ми го доставиха
                          ftp://ftp.offroad-bulgaria.com/Mureto/razni/venec.jpg
                          Немога да разбера защо не излиза снимката ?
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Ето точния линк на mureto..
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...azni/venec.jpg
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

От днес съм собственик на наколенки roleff. Хубави са, удобни са ми, само че ще ви съветвам ако си взимате, НЕ си ги поръчвайте. Значи като че е карано с тях, на места пластмасата беше одраскана, не се забелязва от далече, но като се загледаш хубаво, отблизо се забелязва, че наместа пластмасата е надрана! Предполагам, че са ми пробутали от онези стоки "пострадали при транспорт". Ама, айде няма нищо... иначе са готини
                              Прикачени файлове
                              KTM Fen

Коментар

и аз и аз и аз да се похвала , въпреки че не е свързано с моторите нооо .... това си е кеф .. Вчера на 12.11 осъществих една от мечтите си като изкарах шофиорската си книжка и наи хубавото е че от първия път си я изкарах (чесно си я изкарах не по 2-рия начин) и за това сам много щаслив сега )))
                                [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X