Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Честито
    MG RACING

Коментар

И Аз да се похваля,сдобих се с YAMAHA YZ426F!
      YAMAHA YZ426F

Коментар

Честито да си го караш със здраве.И аз да се похваля дойде предната гума на Maxxis SI модела
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Бързо я слаги и я изпробвай, че иде голям студ.
          Дано теста даде положителен резултат защото определено има интерес към тези гуми
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Е ще видиме колко км ще изкара, но то много си зависи къде се кара и как се кара, но за сега се държи добре

Коментар

На мен задната ми гума е МАКСИС и сам краино доволен от нея,издържа 9 карания в гората и като се има и предвид че и по асфалт сам я карал мн....зимата сам си поръчал 2 МАКСИСКИ за отпред и отзад!!!
              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

9 карания е издържала и си я сменил нещо си се объркал.Да не би 9 карания да си и навъртял и да няма кой знае каква разлика в грайфера да е намалял

Коментар

еми вече поизтъня граифера и не даржи толкова но тази събота или неделя 6те правя 10 каране 6тото остана малко ааа за зимата 6те се мисли за ново!!!

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                    9 карания е издържала и си я сменил нещо си се объркал.Да не би 9 карания да си и навъртял и да няма кой знае каква разлика в грайфера да е намалял
                    Колега Аз на 10 карания кросовата гума(Деестоне,митес с-02,рубер и др,)прилича на пистова не на кросова,но да не забравяме че това са нисък клас гуми и очакванията към тях са малки
                    MG RACING

Коментар

За това два пъти по скъпа гума си трябва.Не го казвам на тебе колега, а на другите които искат да минат тънко.

Коментар

е ама аз моята и мн на асфалт я търках ии особено с 1 приятел в 1 топъл ден седяхме близо 1 4ас на ЕЛОВИЦА да я пробваме и оттам се изтърка МНОГО но даже с малко граифер МАКСИСА о6те държи....ее СТАНИСЛАВ ти си от моя краи и знае6 г\д каде КАРАМЕ!!!

Коментар

Вчера получих един от най-ценните подаръци, които някога са ми правили! Огромно БЛАГОДАРЯ на виновника, той си знае кой е и какво ще му се случи, само да ми падне...

Olympus Stylus 790 SW - Водо (понеже мразя да падам в реки и потоци), удъро (понеже не обичам да падам и на камънаци), замръзо (поради идващия сезон) - и ламьоустойчив, 7.1 МP, с всякакви екстри и настройки, прави наистина страхотни снимки (+подводни)! Вчера го тествах на тъмно без светкавица, въртейки се - излезе кристална снимка! Не мога да му се нарадвам! Очаквайте новите по-цветни, по-пълни и по-описателни репортажи на ендуроразходките ни
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Вчера получих един от най-ценните подаръци, които някога са ми правили! Огромно БЛАГОДАРЯ на виновника, той си знае кой е и какво ще му се случи, само да ми падне...

Olympus Stylus 790 SW - Водо (понеже мразя да падам в реки и потоци), удъро (понеже не обичам да падам и на камънаци), замръзо (поради идващия сезон) - и ламьоустойчив, 7.1 МP, с всякакви екстри и настройки, прави наистина страхотни снимки (+подводни)! Вчера го тествах на тъмно без светкавица, въртейки се - излезе кристална снимка! Не мога да му се нарадвам! Очаквайте новите по-цветни, по-пълни и по-описателни репортажи на ендуроразходките ни
                            Това е апарата, да знаеш!
                            Честито и повече снимки и репортажи да правиш с него.

Коментар

Ееее, честито Ива, хубав апарат наистина - дано да ти служи вярно дълги години (е, докато ти подарят друг ) и да запечаташ много хубави моменти с него
                              Пък като ти падне "виновника" и като изпълниш заканата към него, като нищо взел, че и кола ти купил

Очакваме скоро много и качествен снимков маТриал
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Честито Ива

и да му напишеш едно ревю в продуктови тестове после
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X