Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Свий
X
-
-
От: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Да ти е честита моторетката. Пожелавам ти само безаварийни километри
Мисля, че чорапите на предницата са повече вредни, отколкото полезни
Последно редактирано от viki terzieva; 30-10-11, 18:21.Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Обясни защо.Първоначално публикуван от ДАКАТА - crf 250x Преглед на мнениеМисля че чорапите на предницата са повече вредни отколкото полезни
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
При едно падане на камъни, има вероятност кола да се надере и повече предница от това не става.Първоначално публикуван от ДАКАТА - crf 250x Преглед на мнениеДа ти е честита моторетката пожелавам ти само без аварийни километри
Мисля че чорапите на предницата са повече вредни отколкото полезни
Последно редактирано от speedrifter; 21-10-11, 22:38.Yamaha WR 200
Коментар
-
Тука загуби точно обратно е.Не зная да има някой да е скъсал повече чорапи от мен.Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеПри едно падане на камъни, има вероятност кола да се надере и повече предница от това не става.

Дай нещо друго
0888984256
Коментар
-
Да не полепя кал и прахоляк по коловете?Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеТука загуби точно обратно е.Не зная да има някой да е скъсал повече чорапи от мен.
Дай нещо друго
За камЪните мисля , че помагат само предпазителите на коловете.Последно редактирано от viki terzieva; 30-10-11, 18:21.
Коментар
-
Първо прочети и тогава пиши.Къде е вредата.Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнениеДа не полепя кал и прахоляк по коловете?
За каманите мисля , че помагат само предпазителите на коловете.
0888984256
Коментар
-
Чорапите на коловете , са като чорапите на моториста. Грижиш ли се за тях , да са чисти и сухи - са полезни , държиш ли ги мръсни и мокри - са вредни. Честито на колегата с мотора , със здраве да си го кара , и да му пере чорапите редовно.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
В сухо време са по полезни но когато има кална вода няма как да ги държи сухи колкото кална вода влезне вътре там остава и през цялото каране няма изсъхване мое мнение
Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Просто няма как да влезе нито вода нито кал.Първоначално публикуван от ДАКАТА - crf 250x Преглед на мнениеВ сухо време са по полезни но когато има кална вода няма как да ги държи сухи колкото кална вода влезне вътре там остава и през цялото каране няма изсъхване мое мнение

Да си виждал водолаз като си свали костюма да е мокър и кален.
Хайде стига сме спамели темата.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Колеги 1во благодаря на всички ви за пожеланията
и на вас все добро да се случва!Също така и за съветите
но мое лично мнение,е че чорапите помагат при добра подръжка.
П.П. След всяко каране мотора се мие с пароструйка,никога не го държа кален,но все пак ще сваля коловете днес да видя за какво иде реч.
поздрави Янис!
Коментар
-
Ползвал съм водолазна екипировка неопрана е направен да пропуска вода
Има сухи костюми които се използват в много студени води , но това означава все едно да си нанижеш една вътрешна гума и да я завържеш отгоре и долу тогава няма да има кална вода вътре.
Последно редактирано от ДАКАТА; 22-10-11, 10:57.Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар