Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Честито на колегите за придобивките, НО най-вече честито на колегата pikpik, който се е сбодил с най-ценното нещо на света, а то е дете! Колега, да ти е живо, здраво и да стане голям моторист и любовчия! Да си го гледате със здраве, а след 50 години, той да ви гледа както вие него! Честито!

Поздрави, Данаил!
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

нова мода,остри очила и то от една от добрите марки thorдо сега не съм писал по темата с хвалбите за екипировката си но тия цайси са готски ей
      Прикачени файлове

Коментар

Аз да се похваля с чисто нова манивела за ХР-а ми благодарение на MISHELMOTO !
        Голямо благодаря на колегата от мен
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Да се похваля как си разкрасих моторчето.Новия калник и предпазителите на кормилото му стоят доста добре.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pikpik Преглед на мнение
            Днес и аз имам една причина,да се похваля,причината е тежаща 3.750кгс пишлекоято излезе сутринта в 8:31ч секцио в "Селена" Пловдив,,ще носи името Димитър,моя милост присъстваше на раждането!!!С бебешока и майка му засега всичко е наред и аз отивам да поливам рожденният ден на сина си
            С малко закъснение приеми и моите поздравления и нека ти е здраво и да ви радва много!
            YAMAHA WR450F

Коментар

Днес и аз имам една причина,да се похваля,причината е тежаща 3.750кгс пишлекоято излезе сутринта в 8:31ч секцио в "Селена" Пловдив,,ще носи името Димитър,моя милост присъстваше на раждането!!!С бебешока и майка му засега всичко е наред и аз отивам да поливам рожденният ден на сина си
              Честито!

Коментар

Честито колега,да ти е жив и здрав сина.Това най-важния ден от живота на всеки мъжПоздрави.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Честито и от мен,живо и здраво да ти е момчето!
                  [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

• До: Мнения за BMW F 650

Колегииии туко що станах горд притежател на едно ф650 даже не е ново 97 г. но затова пък е красиво!!!

Коментар

• До: Мнения за BMW F 650

Честито.
                      Хайде снимай и ни го покажи.
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

Старичък е като годинки сигурно не е по изискванията ви но на мен ми харесва много! 26000км. 1997г.
                        Прикачени файлове

Коментар

Ето какво ми донесе на мен Баба марта ( големи благодарности на Makaveli ) Снимал съм се и как ми стои
                          Прикачени файлове
                          Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                          [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

И аз да се похваля !
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/Martin_Ivanov/hand%20job/03032009007.jpg
                            [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                            "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                            [/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Мартин Иванов Преглед на мнение
                              Майчицеее, какво си направил бе човек?

Коментар

Първоначално публикуван от Мартин Иванов Преглед на мнение
                                Да се похвалиш че е само навехната?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X