Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Ейй айде честито, тази Неделя тъкмо ще ги тестваме колко са здрави
    NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Да се разпиша и аз - вече с нов мАтор
      Аз, за разлика от ЕМО (да ти е честит XR-a, Емо, и много радост да ти носи!!!), реших да не изневерявам на марката, и от днес вече съм собственик на Yamaha WR450F '05. Снимки засега няма, защото късничко се прибрахме, но утре ще гледам да го нащракам. Предстои профилактика, смяна на масло, смазване, гресиране и т.н.

Коментар

А честито и много безаваеийни ноти да изсвириш с този прекрасен музикален инструмент Ей направо не си представям какво е да се качиш от тежкото ТТ на такава страхотия Още веднъж ЧЕСТИТО
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
          Да се разпиша и аз - вече с нов мАтор
          Аз, за разлика от ЕМО (да ти е честит XR-a, Емо, и много радост да ти носи!!!), реших да не изневерявам на марката, и от днес вече съм собственик на Yamaha WR450F '05. Снимки засега няма, защото късничко се прибрахме, но утре ще гледам да го нащракам. Предстои профилактика, смяна на масло, смазване, гресиране и т.н.
          Бравос!
          Освен снимките да пуснеш и инфо.
          Джартов,те тия като истински бре! Даже като гледам колко е дебела ламарината , чак кеф ми става.
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
            Ейй айде честито, тази Неделя тъкмо ще ги тестваме колко са здрави
            Много са здрави брат аз,полвин час ги ритах с крак не мръднаха
            Стефан Дянков

Коментар

• До: XR мания - 400/440сс

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Ето го! ЕТО ГООООООООООООООООООООООООООООООООО!

Мотора е стар(96г) , но според мен е в доста добро техническо състояние.Най-важното-има ТАБЕЛА(мислех да поръчам мотор от САЩ,но ме спряха трудностите при регистрацията,дългото чакане и това че не мога да погледна мотора преди да го платя) ! В обявата пишеше , че е на 3 500км на което доста се посмях.След огледа се оказа , че е приблизително на около 10 000-15 000(а може и малко повече-по мое мнение). Умишлено пускам темата в "Технически дискусии" , защото следва туниниг за който обещавам че ще ви държа в течение(вкл и снимков материал). Въртят ми се из главата допълнителни повдигачи,тава под двигателя ,шарнирни ръкохватки на спирачката и съединителя,обща инспекция на машината както и още една камара други неща(мотора е с отворен ауспух-просто снимката е стара-т.е. предстои смяна на жигльрите , защото предишния собственик не си е дал много зор и мотора патка яко). Имам хиляди въпроси , но ще ги оставя за утре или вдруги ден(нека ми мине малко емоцията от покупката,а пък и да огледам мотора основно).На първо четене-страхотна машина с много добри средни и високи , но леко спъната в ниските.Особено лошо впечатление ми прави липсата на ускорителна помпа(доколкот оси спомням ХР-ите бяха без такава-и действително при рязка газ мотора глъхне).Но за това по-нататък.
              Очаквайте снимки и коментари от доработките.
              Стар,значи много живял,много живял,значи много .............надживял всички останали и пак е най -стария ,значи най-ЗДРАВИЯ.....Да ти е чистит и да се счипи ще го направим бъди сигурен в това...
              Стефан Дянков

Коментар

Айде да се похваля и аз,най накрая си оправих всички документи на мотора и сега съм почти напълно изряден,почти защото все още нямам А категория,но се записвам на курс,за да я изкарам,иначе прехвърлих мотора на мое име и му платих всичките му данъци и прочие Та да съм си примерен
                [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Ето отново се сдобих с нова екстра благодарение на един много добър Български майстор.Отново и отново се убеждавам че в нашата скапана държава има наистина златни хора,в всяко едно отношение.

За мене това е перфектно изпълнение,и мога да твърдя смело, че качеството на тези ламарини,е по добро от тези които са на пазара.Само да кажа че майстора е наш съфорумник,и човек който допринася много за качеството на техническите раздели.
                  Ейййй - като идваше да го оставяш се обади ама като дойде да го взимаш не се обади - че да не почеприш нали - Габровец
                  EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                    Ейййй - като идваше да го оставяш се обади ама като дойде да го взимаш не се обади - че да не почеприш нали - Габровец
                    Може да прозвучи нереалистично,но имаше там едни кифтета с лук около Бати ви Петьо
                    Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
                      Може да прозвучи нереалистично,но имаше там едни кифтета с лук около Бати ви Петьо
                      То щеше да е нереалистично ако нямаше кюфтета
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Момчета, дойде време да се похваля с тази придобивка.

Коментар

Ей тва тая напаст модераторитеколко бързо се уреждатеТова корупцията на всекъде е плъзнала бре.
                          [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Честито на колегите за новите придобивки

Извън темата - те бързо се ореждат с нови мотори, ако така се ореждаха и с жени... Направо щяха да бъдат богове!
                            Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                              честито,най накрая да се сдобиеш с модерен мотор,ама на модератор му прилича такъв мотор,няма да се излагаш и да не оплакваш никога от него.Много безаварийни километри.Дано да покараме заедно някога
                              [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                                Жоро искренно се радвам за теб. Честито и много километри с новия мотор и даи боже тва лято да караме заедно
                                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X