Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БФМ замразява дейноста си !!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БФМ замразява дейноста си !!!!

Току що по новините съобщиха че Българската Федерация по Мотоциклетизъм е решила да замрази дейноста си , решението било продиктувано от лошото финансово състояние , спира дейноста си от 1-ви декември за неопределен срок от време , под въпрос са всички международни състезания организирани от нея за 2010г.
    Е на тва ми казвам неприятна новина , до вечра награди комплименти и сега изведнъж ...........

До: БФМ замразява дейноста си !!!!

Да,и аз току що го гледах.Много неприятно !!!
    Петър Начев :twisted::twisted::twisted:

Коментар

Не е възможно това са спекулации но незнам с каква цел

Коментар

Е гати, след толкова световни призове за най-добри писти и т.н. Ако е така, лошо...

Коментар

Убава работа,уш сичко по мет и масло пък тя ква излезе???Въздох под налягане!!!!
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Това означава ли че КЕ към БФМ отива по дяволите автоматично? Ако е така кофти работа
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз мисля,че това е заговор с/у България.Не е нужно да се съгласявате с мене,но само изказвам мнение.Този заговор идва от чужбина.Има хора заинтересовани България да седи в помията и клоаката на всичко.Футболистите станаха 4-ти в света 94г. и веднага
              подкупени хора започнаха да ги оплюват.Сега успехи на световно ниво и веднага капака отгоре да задушат таланта на българина.Тука
              играят чужди интереси.Тези чужди олигарси подкупват българите от които зависят нещата и хоп капака е сложен.Българите са под капака в кофата за боклук.Лошо звучи,но мисля че е така за жалост.
              Има международна омраза към България и българите съответно.Кой е
              заинтересован българите да бъдат саботирани? Италианци,французи,
              англичани,германци.........Не знам и не мога да кажа.Но някъде там е отговора.Изказвам лично мнение,а вие не сте длъжни да се съгласите с мене.

Коментар

Ами явно мног вече са почнали да крадът че чак да се спре дейноста.Да си продаде един от имотите Богдан и ша има за всички спортове пари.А и Румен Петков да спре да точи и той,забравих да кажа че втория е голем моторист.Ако го питате от коя страна е лоста на скороститре на мотора надали ще ви каже,иначе голема работа в мотоспорта беше.Нищо не е срещу България просто вече нещата май отидоха много далече и това е единствения начин.
                Последно редактирано от pepimotos; 05-11-09, 20:38.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
                  Аз мисля,че това е заговор с/у България.Не е нужно да се съгласявате с мене,но само изказвам мнение....

Не съм длъжен да се съглася с теб, но съм длъжен да ти се изсмея ако си над 14 годишен. Отдавна не бях чел по-големи щуротии
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                    Ами явно мног вече са почнали да крадът че чак да се спре дейноста.Да си продаде един от имотите Биогдан и ша има за всички спортове пари.А и Румен Петков да спре да точи и той,забравих да кажа че втория е голем моторист.Ако го питате от коя страна е лоста на скороститре на мотора надали ще ви каже,иначе голема работа в мотоспорта беше.Нищо не е срещу България просто вече нещата май отидоха много далече и това е единствения начин.
                    но и ти се изказа....

Я ми кажи кои какво е направил повече от Богдан Николов за БГ мото спорта в България. Я се замисли какво става в последните 5 години! Или може би кагто живееш в Испания не си в час с това нещо.
                    По добре да краде !!! и да има световно и развите в мотоспорта отколкото да не краде и да няма нищо, ма вярно тебе не те грее, ти Български шампионати не караш и не те гре че 2010г няма да има къде да се състезаваме!
                    Има и годишни събрания на БФМ, присъствайите и вижте какво се казва там...
                    Малко ли се направи, или е поредната тема където си чешете езиците? аман...

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
                      Аз мисля,че това е заговор с/у България.Не е нужно да се съгласявате с мене,но само изказвам мнение.......
                      В Русия съм, в Русия съм...

Не вярвам в световната конспирация! Дори се дразня, когато някой търси такива обяснения за нещата, вместо да се хване да промени нещата около себе си към по-добро (и само като настроение, ако щете)...

Колапса (фалита), предполагам, се дължи на прозаични обективно-субективни фактори...

И едва ли това положение ще е за постоянно...

П.п. И с мене не е нужно да се съгласявате!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Убава работа,уш сичко по мет и масло пък тя ква излезе???Въздох под налягане!!!!
                        според побликация по електронните медии , става въпрос за задължения в размер на 600 000 лв , и там се обяснява как са давали лични средства , г-н Николов как е продал сервизите си и разни такива в името на каузата ........ и т.н.
                        а сега се сещам за едни милиони които бяха взети от федерацията миналата или по миналата година , и тогава се вдигна доста шум по медиите за това .
                        Не ме интересуват подробности , нито вярвам на разни писаници по вестниците но е кофти че тъкмо се появиха някакви успехи в този спорт и ......... типично по български
                        ще бъде интересно как ще се развият нещата .

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                          Ами явно мног вече са почнали да крадът че чак да се спре дейноста.Да си продаде един от имотите Биогдан и ша има за всички спортове пари.А и Румен Петков да спре да точи и той,забравих да кажа че втория е голем моторист.Ако го питате от коя страна е лоста на скороститре на мотора надали ще ви каже,иначе голема работа в мотоспорта беше.Нищо не е срещу България просто вече нещата май отидоха много далече и това е единствения начин.
                          Извинявай, но по-голяма простотия не бях чел скоро...
                          Замисляй се малко преди да се "изцъкаш" неподготвен...

Коментар

Последно, има ли някакъв източник за цитиране тая история или да заключвам до изясняване ?
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Последно, има ли някакъв източник за цитиране тая история или да заключвам до изясняване ?
                              http://dnevnik.bg/sport/avto-moto/20...aziava_zaradi/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X