Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисля, че е нещо ЯКО! това не е за начинаещи :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мисля, че е нещо ЯКО! това не е за начинаещи

[QUOTE=V8esko;897802]Ей, браво на пичовете където са се справили.

http://www.gotmail.jp/eng/

[QUOTE]

Да,готини са,браво за предложението гледай колко човека се хванаха да ги играят,но и другите които ги има в тоя link/сайт/ някои имат да им избереш език,ест жапандзе и english....

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
      А какво направи за да стигнеш до пясъка? аз в момента се мъча да свържа кода от консервата и листа но не се получава.. някой ако успее да го измисли ето снимка:
      Каде намерихте тоя нож че аз не моа да го видя и как да накарамм нещо да се напише на тоя лист

Коментар

Какво се прави с пясъка? Как се измъква нещото между гумите?
        Става въпрос за втората игра,
        No bike - no fun!

Коментар

Между гумите са двете моторчета- с дистанционното се вадят. Обаче после кво ги правиш... и с пясъка кво става не знам... и каква друга стая... Мани.
          А! И ножа къде е?
          УжЕс!!!
          А първата беше лесничка.
          К. Кулев

Коментар

Пясъка го сипи пред многото червени вратички и пусни музиката, показва се сянка на моторче,там сложи малкото моторче и ножа ще падне в кофата. Сложи го на ченгелите пред пр. гума и отивай в другата стя.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Абе снощи стигнах до някаде обаче ми омръзна ии ся почнах на ново обаче немоа да намеря нищо ся намерилл сам куфар чук и празен лист каде беше ключа за мотора че не се сещамм помогнете малко моляя ви се

Коментар

Тоя нож, къде го? Дайте жокер!
                ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                lre-bulgaria.org

Коментар

Като пуснеш моторчето и пада в кофата (или нещо такова беше ) . Обаче в другата стая е мъгла. Вече имам един куп джаджи и не знам как да ги използвам... Ластичка, парче плат, моторче с дистанционно (намерих и къде може да се движи, ако не е уловка нещо), пепелник, отверка (още си я имам)...
                  Егати зарибявката е тая игра...
                  К. Кулев

Коментар

Помощ.
                    Не мога да разчета кода от шоколада и консервата за куфарчето!

Коментар

направи прашка...
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Намерих само 3 знака за пясъка да го отключа.. единия е в хладилника, другия е в червената кутийка, другия е на пода до гумите до оная вратичка.. ама 4-тия а дее..

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                          Намерих само 3 знака за пясъка да го отключа.. единия е в хладилника, другия е в червената кутийка, другия е на пода до гумите до оная вратичка.. ама 4-тия а дее..

На резервоара на мотора е четвъртия знак....ама каде е пясъка

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                            На резервоара на мотора е четвъртия знак....ама каде е пясъка
                            Като сложиш онова жълтото на кабела зад мотора натискаш го и куката вдига двигателя, мести го на страни и и го пуска върху масата и се показват многото вратички, там трябва да ги отвориш всичките наведнъж, цъкни само на 1 в средата докато всички са затворени и ще видиш принципа на отваряне като ги отвориш горе в дясно се появява пясъка и почваш да намираш знаците с пясъка
                            П.С сложих ножа пред предната гума получи се баркода ама числата за голямата 2-рата стая незнам от де да ги видя
                            П.С.2 Завъртете си главата на ляво и се вгледайте внимателно, и там са числата само трябва да се загледаш
                            Последно редактирано от Silvestar; 28-10-09, 15:31.

Коментар

Кутията със знаците е пясъка...хм аз пък мислех че е DjuBox.....И другите игри са яки от сайта,изиграх доста....браво на V8esko

Въженцето,магнита и ластика се правят на прашка........
                              Последно редактирано от Shifta; 28-10-09, 16:50.

Коментар

ас стигнах до кодовете и ме изнерви.Почнах на ново и забравих къде стоят ключовете някои ще помогне ли малко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X