Ей, браво на пичовете където са се справили.
Но нищо не казвате и не коментирате за колко време беше борбата да го изкарате от гаража мотора..!?
То това също е доста интересно.
Аз бях го отбелязал . ........... за около 2 часа.
Ама готина занимавка нали...!????
За най-амбициозните и издръжливите ще предложа
един линк с подобни игри.
Но имайте в предвид, че там, за да решите задачите трябва да знаете ЯПОНСКИ или поне ченгелите им. Иначе не става аз пробвах.
И аз стигнах до пясъка..
Продължавам главоблъсканицата
Едит: вече имам и нож
Едит2: сериозно зациклих при червения мотор... Имам магнит, нож, малко моторче, дистанционно, гумено въженце.. Изтръсках пепелника.
А какво направи за да стигнеш до пясъка? аз в момента се мъча да свържа кода от консервата и листа но не се получава.. някой ако успее да го измисли ето снимка:
А какво направи за да стигнеш до пясъка? аз в момента се мъча да свържа кода от консервата и листа но не се получава.. някой ако успее да го измисли ето снимка:
Никой ли неможе да ми помогне тука запецнах, както и да ги мисля немога да измисля чистала.. измислям 7961 ам нестава с него.. немога да дигна двигателя ако не го позная и играта немога да си продължа
П.С защо неказвате че са разбъркани оправих се
П.С.2 червеното моторче се скри в другата стая и ся немога да я отключа.. още не съм отключил онова в пода, незнам от къде да намеря кода
Последно редактирано от Silvestar; 27-10-09, 16:54.
Със запалката нагряваш лисчето от писмото и получаваш единия код ,а мотора го буташ като сложиш ключа и махнеш двете скоби на гумите.Ключа за мотора се намира на уредбата
[B][COLOR=Red]
SUZUKI DR 650 RS
[/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
...
За най-амбициозните и издръжливите ще предложа
един линк с подобни игри.
Но имайте в предвид, че там, за да решите задачите трябва да знаете ЯПОНСКИ или поне ченгелите им. Иначе не става аз пробвах.
Току-що минах едната от игриците, El Destino, не ти трябва японски, и инглиша стига. Тя игрицата си пита в началото на какъв език да е.
Редакция: НЕ всички игри са преведени! Просто на късмет съм цъкнал където трябва
Приятно забавление за след вечеря, определено.
П.П. Ако някой се заиграе (а на мен лично ми хареса) - не търсете паролата на сайта, който се отваря, като кликнете на списанието! Това си е просто реклама. Самата парола е липсващата част от името, звездичките. При мен беше GooPa***.com, тоест паролата е rts (от GooParts).
Коментар