Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако имате проблем с елекронното запалване или магнета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако имате проблем с елекронното запалване или магнета

Здравеите колеги.
    Ако някой има проблеми(скъсани намотки и много други от сорта) с електронното или магнета на мотора си и неможе да намери друг или му е скъпо да купи мисля, че мога да помогна (аз търсех електронно за моя мотор (чз 125 крос) но намерих само едно което купих но се оказа по голям боклук от старото и го метнах след което търсех някой да види дали неможе да се оправи старото ми електронно и питах 2ма 3 ма маистори които казаха че са запечатани (отляти) тия електронни и неможело да се прави и тогава разбрах за този братовчед на дядо ми който ме оспокои и каза че може да се оправи (проблема беше в намотката за паленето, цялата беше надупчена (пренави я) имаше някакво транзисторче или нещо от сорта дето беше изгоряло и него го поправи и една бубинка вътре сащо беше изгоряла и нея я оправи и след това го заля с епоксидна смула и стана като оригинално ).
    на ямаха хт от 88 или 89 също поправи така електронното а човека на който беше мотора невярваше ,че може да го поправи...
    Та мислалта ми беше ако имате такав проблем с електронното или магнета може да помегне стига мотора да не е 2005г. и няма да излезне скъпо.

Ако някой модератор смята това за некоректно или за реклама нека изтрие темата

До: Ако имате проблем с елекронното запалване или магнета

Аз имах едно пистово 50 кубика и беше се охлабило и скъса намотките.
    Намерих си цял магнет /то беше с електроно/ от Дупница от една авто къща от един склад за 50 лева.
    [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X