Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте школа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте школа

Здравейте, Имам категория Б от 16 години. Началото на другата година ще се местя в Азия и ми трябва категория А. Бачкам на 2 места и нямам почти свобоно време. Имам няколко въпроса.
    1. До колкото разбирам ми трябва да изкарам само практическа част на полигон и след това каране по улиците и изпит. Колко време отнема цялото нещо ? Като часове и реални дни ?
    2. Може ли да ми препоръчате школа с полигон около Люлин, Божурище или съседен квартал ? Младост ми е невъзможна дестинация с работа на 2 места.
    3. Мога ли да започна края или средата на септември или по това време няма опции за мотоциклет ? Кога най късно може да ги почна ?
    4. Каска и екипировка от школата ли осигуряват за шофирането на полигон, улици и изпит ?
    Поздрави и благодаря

Ако реално търсеше отговор на тия въпроси,щеше да питаш гугъла и вече да знаеш отговорите!
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Месец от записване до изпит. Вече има И листовки.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от abdahorn Преглед на мнение
        Здравейте, Имам категория Б от 16 години. Началото на другата година ще се местя в Азия и ми трябва категория А. Бачкам на 2 места и нямам почти свобоно време. Имам няколко въпроса.
        1. До колкото разбирам ми трябва да изкарам само практическа част на полигон и след това каране по улиците и изпит. Колко време отнема цялото нещо ? Като часове и реални дни ?
        2. Може ли да ми препоръчате школа с полигон около Люлин, Божурище или съседен квартал ? Младост ми е невъзможна дестинация с работа на 2 места.
        3. Мога ли да започна края или средата на септември или по това време няма опции за мотоциклет ? Кога най късно може да ги почна ?
        4. Каска и екипировка от школата ли осигуряват за шофирането на полигон, улици и изпит ?
        Поздрави и благодаря
        1. Щом имаш книжка си само с полигон и градско.
        2. Автошкола "Леон" но ъгъла на Житница и бул. Овча купел https://www.leonbg.com/contacts_en.php
        3. Питай по телефона
        4. Могат да ти дадат каска и екип от школата, но ще са употребявани. Нещо като употребявано бельо или четка за зъби. Каска, ръкавици, наколенки и ботуши не струват милион, но пестят много от избор на хирург и физиотерапия.

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

1. Щом имаш книжка си само с полигон и градско.
          2. Автошкола "Леон" но ъгъла на Житница и бул. Овча купел https://www.leonbg.com/contacts_en.php
          3. Питай по телефона
          4. Могат да ти дадат каска и екип от школата, но ще са употребявани. Нещо като употребявано бельо или четка за зъби. Каска, ръкавици, наколенки и ботуши не струват милион, но пестят много от избор на хирург и физиотерапия.
          Благодар за инфото !
          В България няма да карам. Не ми трябва да давам пари за каска нито облекло, нито ще взимам мотор тук. Книжаката ми трябва изцяло и само, за да карам в Азия.

Така че ми е безмислено да ги купувам.

Коментар

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            В България ще караш поне на курса. Това стига за да си купиш екипировка, която да ти пасва точно, да не е амортизирана до полунегодност и потена от знайни и незнайни твои предшественици. Инциденти се случват и по време на курса.
            Като знам как карат в Средна Азия, Хонг-Конг и Турция, бих ти препоръчал силно да покараш първо тук, преди да скачаш надълбокото.

Звъниш в първите три школи, които Гугъл ти каже и питаш каквото те вълнува.
          Работа е за 15 минути общо.

Коментар

Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
            Звъниш в първите три школи, които Гугъл ти каже и питаш каквото те вълнува.
            Работа е за 15 минути общо.
            Всички, на които звънях ползват полигон в Младост, което не ми е вариант.

Коментар

За Перник да питам ли?
              Всъщност - Борис Евтимов и нататък с гугъл ако те устройва локацията.
              До последно цената беше с идея по-ниска от София.
              А Люлин-Перник е по-добра дистанция за придвижване от Люлин-Младост например
              Враг усраине

Коментар

Костинброд, Сашо.
                На Ломско шосе, до Нова Бразилия, на изхода от града в посока Петрохан. Там им е базата (моторите) и полигона.
                Човек се учи докато е прост!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X