Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писта Серес за първи път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Писта Серес за първи път

Здравейте, колеги.
    С групата, с която караме сме решили да ходим до Серес да пробваме уменията си. Обаче мен ме притесняват изискванията за пистата, тъй като не намирам нищо на сайта на самата писта. Знам единствено, че трябва да имаш кожен екип, каска, ботуши и ръкавици. Дали има и някакви други изисквания за мотора? или за мен? Като цяло бих се радвала да ми дадете всякакви съвети.
    Благодаря ви предварително.
    Безаварийни километри!

To тука волни пистаркаджии едва ли ще намериш. Ние сме по офроуда...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Намира се "волен пистаркаджия".
      Изискванията са така както знаеш; кожен екип, цял или две части закопчани, ръкавици, ботуши.
      Техническа инспекция на мотора няма, но за твоя сигурност си прегледай масла, спирачки /нормалните накладки при по интензивно каране загряват и спират да държат/, гуми.
      Ако ще ходите повече хора има възможност да си наемете бокс, вътре влизат няколко мотора, а цената си я делите.
      През лятото в големите горещини спират сесиите след обяд /там става много много топло/.
      През седмицата когато няма събитие и е свободно за каране обикновено делят моторите на "бързи" и "бавни", сесии по 20-30 минути, ако има коли, става "бързи", "бавни", "коли".
      Други основно не се сещам.
      Ако имаш въпроси отговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X