Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си КТМ 300 96г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КТМ 300 2Т 1996г.

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
    Благодаря на всички.
    Колкото до карането още на 1вото кръгче се претъркалях интересното е, че беше с 3км/ч Просто беше валяло и ми се хлъзна задната гума и се метнах да вида дали тече масло отдолу.
    И течеше ли .
    Айде доно да ти е за първи и последен път.
    HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

Първоначално публикуван от hannsg Преглед на мнение
      Еееее браво екстра е моторчето.Много безаварийни
      Аз нещо не видях никаде снимки на КТМ
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

До: Купих си КТМ 300 96г

затрили са се в старата тема,трябва помощ от главния..
        in mod we trust!

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
          Аз нещо не видях никаде снимки на КТМ
          Тази тема беше в друг раздел и след закупуването на моторетката колегата пусна снимки и след това модераторите преместиха темата тук,но снимките са останали някаде из трасето.
          Всъщност и аз сега видях
          HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

Хах нещо се ровех из форума и сега намерих темата мислех си, че модераторите са скъсили оназ ей така без причина.
            Ето старата тема със снимките - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=70072

Колкото до мотора вече му свикнах да се воза, не да го карам
            Но има и проблем - нещо не влиза в обороти
            И при запалването има едно дрънкане все едно има болтчета в гърнето и при форсиране се усилва тракането.
            Утре отива на "лекар" и се надявам да оздравее бързо, защото гората чака
            KTM 300 2T '96 :twisted:
            KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Изобщо ли неиска да влиза в обороти ? Моя вярно че е 200,но все пак,когато е студен и го запалиш и подкараш,има все едно някаква граница точно преди да влезе и с нормална газ неиска,но трябва малко повече да го "изрежеш" и след това няма проблеми,просто да "преодолее стената"...

Коментар

Е преди си влизаше в обороти всичко супер, но от както почна тракането неще и неще давам му пълна газ на 1ва и няма никой.
                Казаха ми сегменти пък утре ще се види наистина какво е и дали ще ме одерат с 300-400лв
                KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Колега малко със закъснение, но честито и от мен.Никъде не видях / а може и да съм пропуснал / някой да е писал за маслото на КТМ-а и също така дали си го "излекувал"Та по въпроса за маслото мога да ти кажа, че независимо от годините си и дали е 2Т или 4Т, КТМ-ите се карат само с пълна синтетика.Казвам ти го от личен опит и това ще го потвърдят всички, които разбират и обичат КТМ-ите.Иначе по въпроса за 2Т 300сс мога да кажа, че съм карал само един път такъв и е много силен и доста опасен мотораз затова съм с 4Т 600ссЖелая ти дълго и без аварийно каране.
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Благодаря.
                    Иначе мотора чака да му пристигнат частите (беше се счупила клапа, но на какво не мога да кажа, защото незнам ) Надявам се до края на тази седмица да е готов и да то яхвам.
                    Искам да питам някой знае ли сайт с всякакви части, освен Ибей, защото от КТМ излизат соленичко.
                    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Така е.Даже беше задрало в буталото, но казаха, че ще живее Казаха, че останалата част на мотора е в много добро състояние така че се надявам да не се видим отново с майстора, поне не за работа по моторетката
                      KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Радвай се, извадил си късмет. Тази клапа ти е на изпускателният порт и ако парчетата от нея се бяха нагодили между буталото и порта, докато то се качва нагоре.... Мотора щеше да изправи линията
                        Като го сглобиш драсни един два реда в темата" Да се разберем да покараме около София", та да побръмчим заедно
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Разбирасе
                          Но първо да му посвикна ище малко, че не трябва да го вижда майстора отново, толкова бързо.
                          KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X