Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си КТМ 300 96г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КТМ 300 2Т 1996г.

Колега как 9 л. на 100 км. . ези мотори не се ли измерва колко харчат на час ? защото честно казано моята ямаха харчи повече от 9л. на 100 км. Пък и при тези мотори имали значение колко харчат , нали са за доставяне на удоволствие, не за ежедневна експлатация

Вървежа на този модел КТМ идва от това, че има доста голям въртящ момент точно и за това е перфектен за ендуро разхотки

ПП колега добро сравнение направи от АТВ на Бойнг , ама не е точно ! Според мен трябва да е от тракторче на совалка , защото на 4 гуми всеки знае на две е трудно , но пък и интрестно !
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
      Колега как 9 л. на 100 км. . ези мотори не се ли измерва колко харчат на час ? защото честно казано моята ямаха харчи повече от 9л. на 100 км. Пък и при тези мотори имали значение колко харчат , нали са за доставяне на удоволствие, не за ежедневна експлатация
      Хмм... А аз мислех да си го карам всеки ден, ама парички му е майката.Само да не харчи като кавазакито - 20л на 100км. Проблема ще ми е дакато свикна, след това става интересното -предно,задно салто,търкаляне, абе за всеки по нещо. Тъп въпрос но ми е интересно дали този мотор става да крос писта там скокчета и такива.
      KTM 300 2T '96 :twisted:
      KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

СТАВА!,но не и за състезания,тоест и за там става,но едвали ще си от първите,а и в кой клас ?
        Можеби ще трябват малко настройки на предницата да не "отскача" при по кофти приземяване но като цяло става за любителско каране на писта

Коментар

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
          СТАВА!,но не и за състезания,тоест и за там става,но едвали ще си от първите,а и в кой клас ?
          Можеби ще трябват малко настройки на предницата да не "отскача" при по кофти приземяване но като цяло става за любителско каране на писта
          Точно за това ми трябва.Няма да хода на състезания проста ако някой път локализирам някое по-голямо скокче или отида на писта, да съм сигурен, че няма да се пребия заради окачването.
          KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Става за всякакво каране Каквото ти доиде на акъла . И на писта става да се кара ходих 1 2-пати на Луковит на пистата и не е хептен зле . А отностно разхода аз няма как да го измера на час. Затова знам преходите кадето ги правим колко километра са приблизително и така го измервам по ми е лесно . Също така може да разгледаш и тази тема която аз съм пускал когато го взех има доста полезна информация http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...hlight=ktm+300
            [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
            [/SIZE][/FONT]

Коментар

Колега относно разхода на мен ми дава около 6 л. / 100км.
              [B][COLOR=Red]
              SUZUKI DR 650 RS
              [/COLOR][COLOR=Red]
              [/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
                Ето и снимките дето обещах.
                Еееее браво екстра е моторчето.Много безаварийни
                HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

Първоначално публикуван от hannsg Преглед на мнение
                  Еееее браво екстра е моторчето.Много безаварийни
                  Благодаря.
                  KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Моля колегите с подписи като плажни хавлии да ги смалят малко. Лятото свърши. Не се чете темата от вас
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колега мотора е мн хубав със здраве да си го караш и много безаварийни километри
                      [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                      [/SIZE][/FONT]

Коментар

За годината си мога да кажа че мотора е в отлично състояние.
                        Поздравления колега и много безавариини километри без ремонти
                        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Покара ли го вече ? Как е ?

Коментар

Защо всички казват "за годините си" аз мисля,че не само за годините си ами има и мотори дето са по 2003-4 ,че и по нови и смея да твърдя,че са в доста по окаяно състояние от това...Иначе да ти е честито и да му се радваш,дано си избрал правилния мотор
                            [B]Honda 450R
                            Kawasaki 450R -продава се!
                            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                              Защо всички казват "за годините си" аз мисля,че не само за годините си ами има и мотори дето са по 2003-4 ,че и по нови и смея да твърдя,че са в доста по окаяно състояние от това...Иначе да ти е честито и да му се радваш,дано си избрал правилния мотор
                              Е то сиг. става дума за поддръжката на мотора.
                              но все пак на вид мотора е добър
                              Поне на мен ми харесва
                              [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                              [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Благодаря на всички.
                                Колкото до карането още на 1вото кръгче се претъркалях интересното е, че беше с 3км/ч Просто беше валяло и ми се хлъзна задната гума и се метнах да вида дали тече масло отдолу.
                                KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X