Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За цените на "майсторите"
Свий
X
-
До: Как да разбера кога буталото ми е за смяна ?
Аз знам и ако има нагар под сегментите също е за смяна, но не съм много сигурен.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
-
В същност не... още преди да ми отворят мотора каза, че за да ми отворят двигателя 250 лв... понеже на нср им били някакви си...което реално погледнато не ми изглежда толкова трудна задача на 4 болта се държи...незнам ще видя сега като отида да питам тея дни каква цена ще ми каже...
Коментар
-
250,за цялостно разглобяване влючително и скоростите е добре,но само до цилиндър,множко идват. Смяна риза,говорим за разстъргване на старата,изработка на новата,набиване ,отново разтъргване и хонинговане излиза от 130 до 150 лв . Но у Софето може и двойно....Стефан Дянков
Коментар
-
Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение250,за цялостно разглобяване влючително и скоростите е добре,но само до цилиндър,множко идват. Смяна риза,говорим за разстъргване на старата,изработка на новата,набиване ,отново разтъргване и хонинговане излиза от 130 до 150 лв . Но у Софето може и двойно....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЩом си доволен от работата - не го мисли а си карай и се радвай
Коментар
-
Първоначално публикуван от Svetko1 Преглед на мнениеАми той ми каза, че трябвало да се свали целия двигател, може би затова излиза толкова скъпо работата...Иначе съм адски доволен от работата му мотора ми е перфектен а беше почти за боклука...По-добре ли е да ти вземе 100лв. и да ти каже:
-рекламация само на касата.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар