Вчера /събота/ между 10 и 10.30 сутринта успях да загубя облегалката на куфара по пътя между с.Тъжа и х.Триглав. Поразпитах доста колеги които бяха в района, но никой не я беше виждал - предполагам че някой я е прибрал междувременно. Ако някой знае нещо, нека сподели - облегалката е гумена с правоъгълна форма, тъмно синя на цвят. Знам че не е края на света, но беше много удобна за втория човек и не ми се иска да купувам нов куфар заради това - този си го харесвам /Givi/. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загубени вещи - съдействие от колеги
Свий
X
-
До: Загубени вещи - съдействие от колеги
Ако мога да помогна на друг колега .В района на планина Огражден намерих десен спойлер под седалката от Доминатор -650-червен на цвят.Предполагам че моториста е от района на Сандански.Ако някой мисли че е неговия -моя телефон е ; 0888816522-Мишел.Модела на спойлера е за Доминатор от 92-ра ,до 95 та година.Последно редактирано от mishelmoto; 06-08-09, 23:29.не казвай всичко но знай какво казваш
Коментар
-
-
Днес на пътя над Локорско намерих инструменти и работни ръкавици,явно някой си е правил мотора и ги е забравил.До тях имаше работни ръкавици /гумирани/ и шапка нея не я взех ,но ръкавиците и инструментите са при мен,ако някой си ги познае да се обажда.Снимки по късно или утре.
0899966107 СветльоКавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнениеДнес на пътя над Локорско намерих инструменти и работни ръкавици,явно някой си е правил мотора и ги е забравил.До тях имаше работни ръкавици /гумирани/ и шапка нея не я взех ,но ръкавиците и инструментите са при мен,ако някой си ги познае да се обажда.Снимки по късно или утре.
0899966107 СветльоКавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар