Обява

Свий
Няма добавени обяви.

crf 450r 2004 или yamaha yz400f 1998

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• crf 450r 2004 или yamaha yz400f 1998

колеги възникна сериозен спор между мен и един "приател".Само искам да си кажете мнението за да за тези двата мотора кои е по добар по здрав защото тои твърди че неговата ямаха е наи добрия мотор и наи барзиа.Които си каже мнението ще съм му много благодарен.(извинявам се ако прозвучи като спам но спора наистина е сериозен)

До: crf 450r 2004 или yamaha yz400f 1998

1во,най-здравия е много разтегливо понятие,а ако става на въпрос за чист крос става още по.Най-бързия - също,попринцип црф-а е 450,а ямахата 400,несъм карал нито един от тях,но сами си правете изводите,спора е безмислен,и 2та не са здрави,искат доста сериозна поддръжка а за по-бърз зависи от зъбаци ездачи и още куп неща,може да се спори за конски сили,пак казвам црф-а има преимущество в кубатурата

Коментар

колега става въпрос като цяло кои мотор е по добар за крос и кои е по здрав конкретно за године и за модела си ?

Коментар

Първоначално публикуван от c3s7rn7 Преглед на мнение
        колега става въпрос като цяло кои мотор е по добар за крос и кои е по здрав конкретно за године и за модела си ?
        Еми виж в ЦРФ само за престрастени и Синята мания.Пише много подробно всичко и за 2та модела мотори.Според мене за мотокрос црф-а
        [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
        [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

колега чел съм и 2-те теми но искам да се разясни конкретно за ямахата от 1998 дали е по добра от црф 2004 ,защото момчето с ямахата твърди че неговия мотор е наи добрия и црф а бил за боклука докато аз не мисля така и се скарахме искам да се разясни този въпрос

Коментар

също така и момчето с ямахата каза че на състезанията на които е ходил (но така и не завършил) нямало хонди а само ямахи. И за това искам да се изясни направо конкретно за годината и модела
            Honda CRF450R-2004година
            или ?
            Yamaha Yz400F-1998година

Коментар

също така и момчето с ямахата каза че на състезанията на които е ходил (но така и не завършил) нямало хонди а само ямахи. И за това искам да се изясни направо конкретно за годината и модела
              Honda CRF450R-2004година
              или ?
              Yamaha Yz400F-1998година
              Не искам да обиждам никой но спрете ямахата 98г црф-2004 и друга ямаха 2004 год един до друг и ще установите ,че хондата и ямахата 2004 год. доста си приличат даже имат и взаимо заменяеми части а този YZ400 ще изглежда като минск до тях той горе долу и токова върви ако твоя приятел не вярва намерете една права отсечка вземете ямахата 400 и црф-450 и ги пробвайте на равно и на право аз даже и не разбирам за какво е спора!
              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Имам сащата хонда и относно до здравината за сега само едни клапани сме сменили .
                Неискам да обиждам ямахарите но хондата си е хонда

Коментар

Според мен няма база за сравнение заштото моторите са доста различни. Първо кубатурата е различна. Второ годините съшто са от значение.Трето има значение и от пинионите и от това кои го кара и тн. тн.! Въпреки че съм по ямахите в случая колегата е прав че ако на една дълга права ги пробвате хондата определено има предимство така поне мисля аз.Не спорете с твоя приятел ами направо пробваите и ште се види кои крив кои прав.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

да и аз мисля че CRF-A е по добър за мото крос и като цяло но момчето си твърди че неговата ямаха е наи добра. и искам да се разясни на конски сили на обороти на максимална скорост и на ускорение

Коментар

Темата е малко тъпа и безсмислена ама айде

Има разминаване в годините и кубатурата,но то е ясно че всеки си хвали машината и марката,ама....

...yz400f 1998 модела не е много здрав колкото си мисли твоя приятел,доста е трошлив даже,познавам 3ма колеги с този модел и тримата са за двигател,единя е Станислав от Казанлък,който купи мотора на Тодор Пашов-незнам дали колегата е знаел за състояние на мотора си,може би и затова го продаде набързо след закупуването му,но две-три седмици след това Станислав го е отворил за ангренажна верига и се е оказало пълен мармалад,сега му трябва половин двигател,неприятно е когато човек попадне на такава бомба ,но всичко се връща

Коментар

еми от това следва че конкретната ямаха не е по добра от црф 450 2004година.Става въпрос за ямахата на цецо кангото от Сливница.И тои каза че даже нито цр500 неможе да бие неговата ямаха.

Коментар

Много смешна тема като в училище...
                          Какви са тия спорове за мотори от две различни хилядолетия и кубатура, че и здравина и крос...всичко е безсмислено, защото всеки мотор може да е преработен, а най-важното е, че дори да е 1000 кубика серийно, като дойде на трасето някое детенце с 85 и язък за всичко.

В случай, че наистина е сериозен спор и има за цел да се докаже някакво твърдение, се организира тест или предизвикателство и всички с интерес ще проследим изхода.

Скоро имаше такава тема в джипките, дето един пич твърдеше, че ще се качи с Х6 незнам къде и се качи, въпреки , че никой не вярваше. Та дайте по-сериозно

Коментар

.........Става въпрос за Ямахата на Цецо Кангото от Сливница.....
                            Аааа такава ли била работата... губиш моито момче, губиш.
                            Щом тааа Ямаха е била на Цецо Кангото значи е по-добра и от CBR1000RR....

Тичай сега да му се извиниш и никога повече да не подлагаш на съмнение това което той е казал, АМА НИКОГА.

Коментар

chinela защо като е на цеци какво от това а хондата пк е на ивчо и преди като са се бегали цеци го е драпнал с 2,3 метра засщото на ивчо хондата беше за клапани сега като го опрви ще видим пк и да е по добра ямахата на цеци мен си ми харесва повече хондата на иво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X