Днес към 11 часа мина едно зелено Кавазаки КЛХ през УНО-то със стикери на форума на задните пластмаси. Има ли и други колеги от тук?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли колеги от Гоце Делчев?
Свий
X
-
До: Има ли колеги от Гоце Делчев?
Да от Гоце Делчев съм, но в момента не съм в БГ. А ти вместо да ги гониш отиди при тях и им кажи да ти се обаждат като отиват да карат, сигурен съм че ще те приемат с голямо желание. А вчера се чух с тях вечерта и казаха че са направили голям преход и ги е валяло много дъжд но бяха много доволни.. Поздрави
Коментар
-
Приятелче здрасти,не ъа момента нямам нищо офроуд,миналата година карах КТМ и Ямаха и двата крос,тази смятам да си взема ново Кавазаки пълен крос.А пак аз не знам някой от тях да си е продал мотора,не знам кой имаш предвид.А ти като ги познаваш им се обаждай а не си карай АТВто само по махалата,ако сваляш гаджета с него е друго.Като се прибера в БГ ще ти дам телефон да се сваржеш с мен да се запознаем,ако още не си влезал в гупата да влезеш и да караш офроуд хубаво.Поздрави
Коментар
-
Ми не го ползвам за сваляне на гаджета ами за разходки. Днес например бяхме почти до Тешево с един приятел. За другите колеги от тука мисля, че няма да мога да им издържа на темпото. Все пак съм с АТВ. Ето линк за снимки от карането. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=66046'05 Suzuki RM 250
Коментар
-
От: До: Има ли колеги от Гоце Делчев?
Първоначално публикуван от ATV_FEN-1997 Преглед на мнениеИма има хора от Гоцето в Събота срещо нас минаха 20-на кроса, а с тях и 10-на АТВ-та
Понеже не мога да ви изпратя лично съпбщение, ще съм благодарен ако ми звъннете за съдействие !
През този уикенд ще бъда в района на Огняново !
Тодор Христов - +359889304040
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар