Прочети тази тема. Тук доста добре е описано какво ендуро за какво служи най-добре. Ако тук не намериш нужната информация опитай с търсачката на форума!
Аз лично подкрепям ямахата.Карал съм и трите мотора и то неведнъж,но най-очарован останах от ямахата(тази с малкия резервоар).Лични впечатления,че е по-лека от ДР-а(ДР 650 джебел) и не му отстъпва по мощност,а ХЛ-а,нито ми беше удобен,нито пък усещах този просволут 4-тактов ряз,просто нямаше с какво да ме впечатли.
Успех с покупката и да се похвалиш!
колега имах xt600-набор-86,карал съм го 3години само по гора по точно учил съм се на него,освен да сменям масло и гуми друго не сам пипал,изключително дуракоустойчив мотор
В голяма дилема съм !!!
На други модели не съм се спрял но ако искате ми дайте линк в мобиле или ако продавате темата ... Да видя моделът ако ми харесва ... и с Водно задължително ... защото в началото няма да карам с голяма скорост и ще загрява ...
Колега ако очакваш някой да ти реши дилемата вместо сам да го направиш, мисля че няма да се получи.
Мотори по снимка не се купуват нито пък някой ще ти изкаже мнение.
Отнасяй КТМ-а без да се замислиш,но ако ти е първи мотор си е доста мощен и внимавай много.
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Колега трябва сам да си решиш но наистина мотор по снимка не се купува. А много важно е дали ти е първи мотор защото ако е така мисля че и двата не са за теб. Обмисли нещата добре и тогава взимаи решение да не съжеляваш после . Успех
Аз мисля първо да ида в софия да гледам КТМ-а но ако не е в добро състояние ... пише че бил с ново бутало цилиндър и др... но Без око да го види нестава !! А й то не е казано че ще е е този КТМ защото до рожденият ми ден може да е продаден (29.0... Първият Мотор с Скорости ще ми е инече 2ри мотор ... Ако не ми хареса тоя КТМ почвам обикалам по автокъщите в софия и там ако не си харесам вече дупница но там има доста измамници и ...
Еми знаичи ще ми е първият мотор ! Така значи мисля да е 2т ... Ще падам ставам падам ставам (само де не си счупя нещо !!) най важното и ще му свикна ... Баща ми има 1 приятел бив састезатал на мото цросс но немога да ви кажа каде и какъв шампион е бил ... каза ми КТМ или нещо японско да си зема ... Значи ще ходя да гледам този КТМ но ако до тогаа се не е продал защото сиг баща ми ще ми даде парите в грая на месеца !!Но ако не е тоя ще е някой др ... Бензина не ме бърка мн много защото има от каде да си го намирам хем хубав хем без пари !!
Коментар