Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде мога да си закупя спортно гърне?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде мога да си закупя спортно гърне?

зрд на всички искам да попитам от каде мога да си закупя спортен ауспох за MZ ETZ 150 или от каде може да се поръча и ако някои знае някакъв саит за части за MZ

До: От къде мога да си закупя спортно гърне?

Първоначално публикуван от pavlin_ETZ_150 Преглед на мнение
    зрд на всички искам да попитам от каде мога да си закупя спортен ауспох за MZ ETZ 150 или от каде може да се поръча и ако някои знае някакъв саит за части за MZ
    Сайт с части за МЗ чесно да ти кажа не съм срещал но пробвай в някой музей в източна Германия може да имат останали
    А за ауспуха ще поразпитам никаде гледах обява да продават спортни генерацйи за Камаз ,Зил и Трабант ще ги питам дали нямат и за МЗ.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
      Сайт с части за МЗ чесно да ти кажа не съм срещал но пробвай в някой музей в източна Германия може да имат останали
      А за ауспуха ще поразпитам никаде гледах обява да продават спортни генерацйи за Камаз ,Зил и Трабант ще ги питам дали нямат и за МЗ.
      Колегата пита за конкретно нещо, ако знаеш му помогни, а не се бъзикай.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
        Колегата пита за конкретно нещо, ако знаеш му помогни, а не се бъзикай.
        Може и да бъркам но малко ме съмнява някаде да се произвежда и продава серийно подобен артикул а ако е въпрос на правене може да му го направи всеки който се занимава с подобни дейности но тогава ще има ли ефект от него нали въпроса е да е спортен това все пак е 2-Т мотор който от отдавна не се произвежда едва ли някой прави тунинг за малкото останали здрави бройки.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Здравей колега.В магазин ЕНДУРО в С.Загора преди 2г. имаше части за MZ,сега не зная.Ако ти е наблизо можеш да провериш,за ауспуха също ще получиш информация.Успех.

Коментар

Бъзиците са излишни, в Източна Германия (още докато съществуваше) се правеха всякакви врътки за машините на IFA (mz, simson). Хората си имаха и състезателни ауспуси, и каквото се сетиш. След обединението продължиха да ги правят докато имаше двутактови, сега не знам как е. Но със сигурност се правеха до скоро, двутактовите ги спряха едва към края на 90те години.

Двутактов ауспух се прави трудно, има си формули и си иска много майсторлък. Шансовете да стане от друг мотор са изключително малки, освен ако не се намери такъв със същите ход на буталото, обем на картера и височина на отворите в цилиндъра. Според мен.

Но това че не го знам не значи че го няма. Англичаните едно време продаваха дори комплекти да направиш 250ката с електрически стартер.

Има една турска фирма, Кануни, която произвеждаше по едно време двутактови емзетки по лиценз. Имаха и варианти 300см3 на базата на 250ката. Възможно е от техния каталог резервни части да има нещо което да пасва, правеха и 125ци (които са 150ки с по-малък диаметър на буталото)
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

За спортно не знам но части се намират.

В Благоевград има магазин за части за МЗ и Симсон.
              Последно редактирано от Goblin; 10-06-09, 21:32.
              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Аз имам въпрсното спортно гърне, но е за ЕТЗ 250, не знам дали ще стане на 150-то, сложих го на мотора веднъж, за даси го прибера от майстора, и от тогава мотора бере душа. Имах някъде снмка, ще я потърся.

Коментар

Не всеки колега има възможност навсякъде да кара скъпи машини, а хора с ЧЗ, Мз и Яви също искат машините им да изглеждат добре и тех.редовни. А ако сметнеш колко има движещи се МЗта, то гаранцияа ще бъдат много повече от ЦРФи

- по темата: освен стандартното, оригинално за мз - ЕТЗ 150 се предлага и резонаторно, което изглежда по следният начин

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Наистина има доста МЗ-тки които все още си се карат. Незнам дали ще има съществена разлика ако смениш ауспоха с фабричния машината доста си върви(понеже имам приятели които карат ЕТЗ) Явно търсиш такъв като на снимката където е сложил колегата paksss. В магазина за мотори в Пазарджик мисля, че ще има веднаж бях мяркал по рафтовете окачен ауспох за МЗ. Успех в намиранети.
                    Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

да добавя, че пропуснах - 65лв му е цената и се намира в заредените мотомагазини из страната
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

В перник има едно момче казва се Марио тои имаше отбор по мотоциклетизьм на писта Марио прави аспуси за мотори ГЛАРИКС сигурно може да ти помогне

Коментар

Кларикс не се ли занимаваха основно с четиритактови ?
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от MONI RACING TEAM Преглед на мнение
                            В перник има едно момче казва се Марио тои имаше отбор по мотоциклетизьм на писта Марио прави аспуси за мотори ГЛАРИКС сигурно може да ти помогне
                            Марио от Драгичево или бъркам ??? Този дето прави мотори
                            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Кларикс не се ли занимаваха основно с четиритактови ?

Малко може да се забавя с отговора но утре трьгваме за Европеиското МХ2 и МХ3 в Троян Димитар Вергов е от нашият отбор и ще кара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X