Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор в "ТЕРМИНАТОР 4"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотор в "ТЕРМИНАТОР 4"

Терминатор 4 е достя як като екшън и ефекти и не особено впечатляващ като сюжет...
    А моторите за които пита колегата наистина са много яко направени на филма и сцените с тях са "зли". Единствено смешно ми стана когато за пръв път подгониха "добрия терминатор" как изпълзяха от краката на един гигантски робот. Напомни за любимия ми в детството "Волтрон" и почти се просълзих......

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
      И аз съм на това мнение Сега чакам с нетърпение да излезе "Ледена Епоха 3" , от първите две части съм останал с много добри спомени , няма такъв филм като него За тези който се интересуват излиза на 1-ви Юли
      Аз го чакам от близо месец вече И задължително ще ходя на кино да го гледам
      Както и този -> http://bg.dtrailer.com/movies/watch/...-rise-of-cobra

Коментар

Това все едно частите са вадени от контейнер.
        Последно редактирано от Chinela; 09-07-09, 21:57.

Коментар

Мен ми харесват и двата филма посочени в темата, ледена епоха все така ме радва терминатора и той не е лош, предните си бяха добри особенно 1вата много ми харесваше едно време ...
          Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
          [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

хубав е филма заслужава си, аз го гледах на кино и си и държи и в напрежение на места
            Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

На мене последния "терминатор" най-малко ми хареса от всичките! Май изчерпаха вече темата та са се чудили какво да измислят!
              А иначе доколкото си спомням, един от героите подкара такова чудо, ама сега като гледам снимката се чудя що за брониран задник ще трябва за да седне човек на тия стърчащи железа?!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X