Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор в "ТЕРМИНАТОР 4"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор в "ТЕРМИНАТОР 4"

Много "футуристичен" и "милитъри" дизайн!!
    Във филма се движи, но реално, дали може да се подкара, нямам представа!?
    Прикачени файлове
    Lesidren.com

До: Мотор в "ТЕРМИНАТОР 4"

Прилича ми на пистарка, потопена в катран, и пусната в контейнер с резервни части

Коментар

Да,само дето резервните части са били от доста неща и явно сами са се зглобили иначе си абсолютно прав... А колкото до подкарването на това НЕЩО ... съмнявам се,че някой ще може да го крепи,камоли да му/и дадат да го кара по улиците с тoва "автоматче"

Коментар

Ами то идеята във филма нали е че се кара само

А иначе предполагам са правени или поне вдъхновени от Confederate Motorcycles. Те открай време си действат в тоя стил.

http://www.confederate.com/confederate3/index.php
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

На мен ми заприлича на доджа , които излезе преди години с двигателя от 540 к.с. ако не се лъжа

http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

кое му е от преде

Коментар

Първоначално публикуван от Godman Преглед на мнение
              кое му е от преде
              Това само терминатор 4 може да ти го каже . А Вчера гледах някъв филм "терминаторите" - адски тъп филм Не ви го препоръчвам

Коментар

А терминатор 4 как е като филм? Струва ли си да се гледа?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тия дни отивам да го гледам. От познати чух че е читав. По-добър от Т3 (не е трудно), по-слаб от Т2 (отново не е трудно).

Коментар

Ако го крепи прав компютър, що не?! То и стелта не би трябвало да може да лети, ама с повечко компютри се крепи някак си във въздуха .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Остави стелта, виж Сегуей-а
                      Това чудо всеки път като го видя съм като шопа с жирафа. Но не само че върви, но и си седи гадината.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        А терминатор 4 как е като филм? Струва ли си да се гледа?
                        Струва си да се гледа само и единствено НА КИНО ! Последно време пускат филмите в интернет още преди премиерата им или след максимум 1час след края на премиерата.Естествено качеството на филма е под всякаква критика и през повечето време екрана ти седи черен и се чудиш какво става.

Коментар

Първоначално публикуван от Габриел Шатов Преглед на мнение
                          Струва си да се гледа само и единствено НА КИНО ! Последно време пускат филмите в интернет още преди премиерата им или след максимум 1час след края на премиерата.Естествено качеството на филма е под всякаква критика и през повечето време екрана ти седи черен и се чудиш какво става.
                          Е, след месец - два, ще го има и с добро качество. Аз бърза работа нямам. Не съм за 5-те лева. Просто нямам възможност да отида.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ти за месец,два вече ще си забравил кой филм беше... те последно време за месец,два правят по 3-4 филма...виж,че по торент сайтовете всеки ден има нов филм в най-сваляните... Няма да се сетят накрая да направят един хубав филм и това е.Преди 1-2 години си беше екстра!Хората чакаха някой филм по седмици но накрая си струваше и на всички им харесваше,а сега на седмица по 10 филма и 7 от тях с бюджет от максимум $10 000.Честно да ти кажа,силно се съмнявам,че някой ще си направи труда да търси чист филма след като всички са го гледали я на кино,я пред PC-то

Коментар

И аз съм на това мнение Сега чакам с нетърпение да излезе "Ледена Епоха 3" , от първите две части съм останал с много добри спомени , няма такъв филм като него За тези който се интересуват излиза на 1-ви Юли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X