Здравейте, пускам тази тема с надеждата някой да ми помогне.
Реших да си купя KTM 450EXC 2004-2007.Отначало си помислих че само парите ще са проблем, но явно съм се лъгал.След като набавих нужните според мене средства се появи по-големият проблем а именно от каде да си купя точно такъв мотор по това време на годината.Положението е трагично
, никаде нищо не се продава което е разбираемо.Обиколих цяла София и не мога да намерия нито едно место където да продават точно този модел на KTM.В мобилето имаше един магазин в София където продаваха много KTM-и но докато се усетя и обявата изчезна, помня само,че беше пред една бяла сграда с наредени пред нея много KTM-и(крайно недостатъчно)
.Спрях се на на 2 мотора ама са малко далече от София и ми се искаше ако тук някаде нещо се продава да го видя.Та искам да Ви помоля ако някой знае къде мога да намеря такъв мотор, да сподели с мене, защото сезонът тече и докато се усетя ще свърши.
Мерси предварително
Реших да си купя KTM 450EXC 2004-2007.Отначало си помислих че само парите ще са проблем, но явно съм се лъгал.След като набавих нужните според мене средства се появи по-големият проблем а именно от каде да си купя точно такъв мотор по това време на годината.Положението е трагично

Мерси предварително
Коментар