Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за KTM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за KTM

Здравейте, пускам тази тема с надеждата някой да ми помогне.
    Реших да си купя KTM 450EXC 2004-2007.Отначало си помислих че само парите ще са проблем, но явно съм се лъгал.След като набавих нужните според мене средства се появи по-големият проблем а именно от каде да си купя точно такъв мотор по това време на годината.Положението е трагично , никаде нищо не се продава което е разбираемо.Обиколих цяла София и не мога да намерия нито едно место където да продават точно този модел на KTM.В мобилето имаше един магазин в София където продаваха много KTM-и но докато се усетя и обявата изчезна, помня само,че беше пред една бяла сграда с наредени пред нея много KTM-и(крайно недостатъчно) .Спрях се на на 2 мотора ама са малко далече от София и ми се искаше ако тук някаде нещо се продава да го видя.Та искам да Ви помоля ако някой знае къде мога да намеря такъв мотор, да сподели с мене, защото сезонът тече и докато се усетя ще свърши.

Мерси предварително

До: Помощ за KTM

Здравей колега.Това,което си видял най-вероятно е било в Клисура,при братята.Там има на две места,където можеш да намериш голям избор на мотори-при точно тези братя и при Манол.С приятели сме купували и от двете места и сме доволни.Ще се опитам да ти намеря номерата и на двете места,ако ли пък не мога да те заведа.Успех с търсенето.

Коментар

Ето и един тел от Клисура, име не знам, но продава мотори
      0895 60 95 11
      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Идеално и мерси за помоща.Ще съм благодарен на всякаква информация.

Коментар

Току що говорих с човека от Клисура, каза че имат от този модел .
          Мерси за помоща.Ще отскоча до там да ги видя.Ако знаете други места споделете ги.

Коментар

Първоначално публикуван от dor4o Преглед на мнение
            Току що говорих с човека от Клисура, каза че имат от този модел .
            Мерси за помоща.Ще отскоча до там да ги видя.Ако знаете други места споделете ги.
            Ако не си харесаш от там попитай човека как да намериш другите от Клисура , аз съм гледал в три къщи мотори там
            Въпроса е да оцелиш момента да има нещо читаво мисля, че от Англия внасят главно.
            Успех с търсенето, че е трудна работа, ако не е от магазина................
            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

аз имам 2 такива мотора и ги продавам тел 0886609556 ако те интересува звянни единя е 2005 др е 2007 перфектно сястояние и на двата мотора

Коментар

Много благодаря на всички за полезната информация.

Коментар

Ето телефона на Манол от Клисура-0878786004

Коментар

Благодаря, ще обиколя навсякаде,дано ми излезе късметът.мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X