Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме спрат ли катаджиите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ме спрат ли катаджиите ?

По добре си изкарай курсовете и си вземи категорията.Това дали ще те спрат или не,не е толкова важно.Аз имам"А"от 12години и още не са ме спирали с мотор.Вземи си категорията и си карай спокойно.

Коментар

Колега и аз съм бил като теб 6-7год. карах без А кат. но от 2год. съм напълно редовен но са ме спирали само един път до сега.Иначе имат право да те спират патрулките но НЯМАТ ПРАВО по закон да те преследват.Моя савет е да не рискуваш всеки път и си искарай А кат. не е чак толкова пари.Иначе веднъж с ВР-а съм им бягал но това не е за хвалба.
      0878424143
      0887424150

Коментар

От няколко месеца има акция на полицията за мотоциклетисти.
        Мисля, че е в сила за цялата страна, защото в няколко различни области вече ме спират и ми искат да видят само категорията. Питам ги - защо толкова често ме спират и ми търсят само категория(документи на мотора не ми искат почти никога). Пичовете казват, че над 50% процента от мотористите са неправоспособни и им е наредена акция съответно и да се отчитат на края на смяната колко са спрели и проверили.

Коментар

За мен е голям кеф, че си имам всичко и не се притеснявам за нищо. Карам мотор всеки ден, без валежните. Кръстосвам яко по работа из София, а често и из страната. На година ме спират по 2-3 пъти, в повечето случаи от скука или любопитство. Винаги като ги видя показвам уважение, намалявайки.

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
            .Иначе имат право да те спират патрулките но НЯМАТ ПРАВО по закон да те преследват.
            По кой точно закон нямат право да те преследват, че не ми е много ясно???
            Per aspera ad astra.

Коментар

Да бе и аз да питам - де го тоя закон ?
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мнение на BATKO PEPI WR
                .Иначе имат право да те спират патрулките но НЯМАТ ПРАВО по закон да те преследват.

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                По кой точно закон нямат право да те преследват, че не ми е много ясно???
                Еми батко Пепи си е "взел книжка " преди 2 години , демек : разрешително да кара мотор , а не книжката със закона за движение по пътищата Ти сега ше го изпитваш ли ?!
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активизация при "чичо ушев" има - и тя не е случайна.
                  В новия закон наредба или каквото е там има промени - те включват - изпита за кат А да включва градско! Както и промени в елементите на полигона.
                  Естествено проблем - от даи не казват какви са промените и как ще се сертифицират полигоните както и как ще се провежда градското - всички изпити са отменени - хора са изкарали курса преди 3 месеца например и не могат да се явят на изпит.

Ето една хранилка за ушев явно е че никой няма да си държи новата машина в гаража при положение че се нядява да е взел категория преди 3 месеца а не го допускат до изпит .. я елате пиленца при батко...

Булгаристан!
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                    Колеги знам че темата е по различна ама да попитам за някакъв нов закон,чух че мотопеда няма значение дали е 49кубика ако вдига над 50км в час то трябва категория А,вярнолие или не
                    Колега , зависи как си регистрирал мотора,ако е с малък номер и 125 да е пак си го караш с М категория,имам приятел на който мотора е регистриран по този начин и няма никакъв проблем с КАТ. Всичко зависи от това колко връзки имаш в кат и как ще регистрираш моторчето,може и 50 куб. да е ако ти сложат от големите номера , трябва А кат.
                    П.П Карайте с А кат. за да ви е мирна главата.
                    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

До: Спират ли катаджиите

Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнение
                      Някой ми беше казал, че било забранено да се спира в града моторист освен от полицаи мотористи, зашото не спирали и почвали гонки и стават инциденти

Точно така е.
                      Последно редактирано от Goblin; 04-06-09, 16:29.
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                        Я кажи име и регистрационен номер за да знаят полицаите, които влизат във форума да те дебнат
                        Сега сериозно. Мен лично ме спират по 2-3 пъти в годината, така че имаш шанс да минеш между капките. Тия дни обаче нещо са полудяли/сигурно отчитат дейност пред хората преди изборите, макар че са спали 4 години/ и има полицаи през 500 метра. Вчера ме спряха за рутинна проверка 2 пъти, като накрая констатираха, че гражданската ми изтича сега на 7ми и прегледа тоя месец. Да не съм забравил. На вторите направо им казах: "Момчета, нищо ново не ми казахте, но все пак благодаря".
                        За какъв преглед става дума? Ако е за технически, то значи че никога не съм имал такъв.

Коментар

Аз днес се записах за "А" категория и от понеделник започвам.
                          Само се моля да не ме спрат полицаите преди да съм изкарал категорията, че...
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X