Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"...Всеки ден е абитЮрентски бал..."

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "...Всеки ден е абитЮрентски бал..."

Ще копирам писаното от друг форум , че излизам на бал.

Здравейте!!! Малко късно пускам темата, но в неделя ми е абитурентския бал към 17:30 часа. Ще ходя със моя "мотор" ФЗР 250, който след последното ПТП е в изклучително потрошен вид на стрийтфайтър. Мисля че ще е готино да се съберем една група на някое ОМВ-и и да неправим една обиколка до училище и после до хотел Шератон. Черпя всички, които си позволяват да пият 1 биричка с мотора. Който иска разбира се е добре дошъл в дискотека Grand De Luxe и ако възръстта му позволява да се занася с колежките. Ще ми е приятно да споделя това важно събитие с колеги и любимото ми хоби!

Аз викам да се съберем на някое от ОМВ-итата на Бояна. Утре ще пиша някакъв час че още не знам къФ е плана. 0889932208- Иво.

Ако някой ще даойде да драсне един ред или обаждане. Утре ще гледам възможно най-рано да пиша за колко часа говорим и аз ще мина от там 100%!
    Срам ме е да си кажа че съм от НПМГ в кв. Лозенец. Предполагаем маршрут е ОМВ Бояна- Център (Попа) - Лозенец (НПМГ) - хотел Шератон - дискотеката. Аз в НПМГ-то ще отида да заредя няколко каси бира да почерпя и който иска към 12 да заповяда в Grand De Luxe до Софийския университет.
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

До: "...Всеки ден е абитюрентски бал..."

Здравейте! Утре ще съм на ОМВ-то на Бояна (долното баш пред резиденцията) в 16:15 часа, ще поседим до 16:45 и тръгваме към паркинга на стадион Васил Левски. Ще се радвам да се съберем прилична група. :grin:
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

хехе и аз имам бал в неделя, но няма да ходя с мотора

Коментар

И аз имам днеска бал ... ама и аз няма да ходя с мотора.Това двутактовото ще ме направи целия на нищо.

Приятно празнуване на всички и леко с градусите!
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X