Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова школа по Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова школа по Ендуро

Поради големия интерес към Ендурото решихме да организираме нова школа.Да ме извиняват двамата Жоровци ама техните методи ми се струват твърде бавни и понякога болезнени.
    Като всяка добра школа първо осигуряваме техниката.

Благодарение на спонсора фирма..................ООД получаваме чисто нова ХОНДА.

Тренировките веднага започват.Първо лека рампичка.

После едно дърво.

Пирамида.

Гумите са по трудни.

Правим втори опит и ги минаваме.

Време е за нещо по сериозно.

Минахме го ей.

Тва Ендурото било фасулска работа.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

До: Нова школа по Ендуро

Браво Ванка накефи ме!!

Коментар

Много яко.С двутактов обаче може би щеше да му е по-лесно.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

М О Л Б А

Аз Иван Чинела, неуспял ендурист най-любезно моля да бъда приет в гореупомената школа.
        Имам първични познания по прескачане от маса на маса с недоядени порции за да ги дояждам...
        Същите познания имам и в допиването на недопити чаши.../малки/
        В гореупоменатата школа се надявам да се науча да допивам бутилки и да прескачам маси в редица.

Най-искренно се надявам, че молбата ми ще бъде унищожена...

ВрЪл ФЕН на ендурото и още нещо...
        ИВАН ЧИНЕЛА.

Коментар

Бих искал да се включа в горе посочената нова школа, с собствена машина: Yamaha YZ 450
          Прикачени файлове
          Пази душата си, не гумите!

Коментар

Аиде и аз се включвам с кавазаки грийн тийм
            Прикачени файлове
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

ВАНКА,твоята школа като гледам си я измислил само за мен,както знаеш АЗ съм Супер експерт по тези препятствия /то май си ми личи/.С изключение на първото /книгата/, по три тетрадки със шероки редове съм изписал да смятам как да ги превзема най здравословно /да не преям/ тези много трудни "пирамиди ,фарони и пачки ...за милио..." опа пак се отплеснах ,това беше май песен във времето на анцунзите,та и ти си решил с какво да оросяваме и трасето, но с тази TCHERGA не става,видях на стелажа вдясно на ЕНДУРАДЖЙЧЕТО едно SOBIESКI много добро лепило е да знаеш/за младите състезатели SOBIESKI е вид Лепило/Искам да хвърля ръкавицата на твоя адаш ИВАН ЧИНЕЛА за деректни Елеминации на самото трасе /абе знам че се въстановява от лоша травма но на масата няма да трябва /Успех на всички , похлопахме си малко простотии , и от новия тренер чакам оферта поне за МАСАжист.УСПЕХ

Коментар

Първоначално публикуван от d.mihailov Преглед на мнение
                /Искам да хвърля ръкавицата на твоя адаш ИВАН ЧИНЕЛА за деректни Елеменации на самото трасе /абе знам че се въстановява от лоша травма но на масата няма да трябва
                Приемам ръкавицата стига само да е ендураджийска, на алпина стар или друга известна марка...

Коментар

ха ха ,имам само строителна с един пръст но не среден и е AXO

Коментар

Първоначално публикуван от d.mihailov Преглед на мнение
                    .С изключение на първото /книгата/, .
                    Ехе.Това е специално издание на "Подбрани тостове".Много е ценна.
                    ........................
                    Иван Маринов
                    CRF 250 X
                    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Евала за интересната тема Скоро ще ви покажа колекцията на моя син 4 годишен от моторетки включително тоя дето го кара 50 кубика

Коментар

Абе колеги,седя си в къщи на чаша мин.вода и си мисля че занемарихме тренировките/нищо че е днес е празник/.Тази критика е за новия тренер PIMAX-sa ,предлагам тази неделя да направим събрание ,за да ги обмислим тези много сложни елементи .Поздрави на всички и НЕ ЗАБРАВЯИТЕ КРИЗАТА СЕ ЛЕКУВА С ЛУКС .До неделя ЧАО

Коментар

Еее браво на основателя на клуба. . С радост ще падам върху препятствията

Коментар

Започнахме да се събираме Експертите,то се знае че само курбанджии ще се организираме да потренираме.Поздрави от МАСАжиста на отбора до всички съратници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X