Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Казвайте какво ще правим с БАЧКОВО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Казвайте какво ще правим с БАЧКОВО

Здравеите! Незнам дали има такава тема и дали това е правилният раздел но..Казваите каде ще е сборният пункт на 22 ри.Миналата година беше на 9-ти километър.Аз съм от пазарджик каде ще се събира пазарджишката група??? И в колко часа ще се чакаме на 9-ти километър? И вобще всяква информация даите тук Благодаря мисля че темата е полезна...

До: Казваите какво ще правим с БАЧКОВО

Стига бе хора, не може никой да не знае...

Коментар

Аз 99.9% ще съм там ако не изкочат някакви проблеми, но... не съм сигурен дали ще съм с мотора
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

И аз съм се наканил.......и миналата година бях там,та викам и тази да отскоча.Абе въобще рядко го пропускам т'ва събитие.......

Коментар

Извинете за тъпя въпрос, но ще разясните ли от какво естество е тая проява. Че е с мотори ясно, но какви и защо
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Извинете за тъпя въпрос, но ще разясните ли от какво естество е тая проява. Че е с мотори ясно, но какви и защо
            Не знам как е известен в другите части на България, но ние тук му викаме Рокерският събор, който се провежда всяка година на първа пролет. Има всякакви мотори - скутери, чопъри, кросови, ендуро, пистови и прочие...
            Последно редактирано от cveti; 18-03-09, 19:59. Причина: Грешка в изписването на България.
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

До: Казвайте какво ще правим с БАЧКОВО

Откриване на сезона,всичко на две гуми.Палим по една свещичка за безаварийна година
              и после някъде на кръчма.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2+%EC%E0%F0%F2
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

И на мене мн ми се идваше ама несам в България..

Коментар

Какво решихте?
                    Ще ходите ли?
                    Тук вече втори ден вали сняг и не знам дали ще се организираме...
                    Аз ще гледам да дойда, пък било то и без мотора...

Коментар

В Пловдив не вали,само е студено.Засега не съм се отказал.
                      0+

Коментар

.Поради снежната обстановка и заради безопасността на хората мероприятието по откриването на мото сезона СЕ ОТлАГА с една седмица.Времето и мястото са същите.

Коментар

Днес не бяхме много мотористите.

Коментар

Само като станах сутринта и видях колко сняг има на вън беше ясно, че няма да се ходи с мотора, но решихме с приятели да отидем с кола
                            Тръгнахме към 1ч. някъде...
                            Преди това обаче един приятел вика... "ааа ти не може така... празник е... трябва да се кара днес..." и извади Малагути-то си (фифти топ 50сс) и направихме по едно кръгче, колкото да се води, че сме карали

След което тръгнахме към Бачково. Ето какво беше по пътя... (и не спираше да вали сняг)

Като пристигнахме в Бачково видяхме само 4 мотора...

това лапе беше с малко кросче

А това е компанията, заедно с наш познат от Асеновград с ТТ 350 (явно не се плаши от снега)

от близкото заведение излезна този запален рокер и само като чу, че мотора работи веднага дойде до него, наведе се и постави ухо до мотора и каза... "това е истинска музика за ухото"

Видяхме, че няма нщо интересно, отидохме до манастира, запалихме свещ и отидохме до ресторанта на тунела да хапнем и там какво да видим...
                            Имало и други мотористи, които са били в Бачково, но са си тръгнали преди ние да отидем... Направи ми впечетление, че повечето бяха балканчета (към 5-6)

този го бяха лъснали... много готин

Като си тръгваха едното балканче имаше проблем със запалването и доста време го мъчиха, бутаха, но накрая запали и си тръгнаха.

А после и ние след като хапнахме си хванахме пътя на горе към Чепеларе и толкоз от мен
                            Прикачени файлове

Коментар

бях се нагласил да тръгвам сутринта първо към Калековец, после Бачково...ама като станах и видях снега...с колата отидох до кафенето, където се видях с колеги ... и после отидох до болницата да видя един от нас ,който все още може само да лежи...
                              Бачково няма да избяга мисля аз...
                              Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X