Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за лична застраховка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за лична застраховка!

Колеги някои ако знае каква застраховка мога да си направя,и на коя компания, ще ви бьда благодарен (става въпрос за лична)

До: питане за лична застраховка

Първоначално публикуван от m.mihailov Преглед на мнение
    Колеги някои ако знае каква застраховка мога да си направя,и на коя компания, ще ви бьда благодарен (става въпрос за лична)
    АЗ лично си направих в"Евроинс" на 15000лв засрахователна стойност ми взеха 110лв с някаква отстъпка.
    Покрива временна нетрудоспособност и смърт.

Коментар

И аз се интересувам.Някой може ли да качи линкове на компании за да си направим сравнение и всеки да си прецени на какво ниво да се застрахова. Аз днес набързо потърсих но не намерих кой знай какво.Компаниите са написали общи условия и нищо конкретно.Ето пример:
      http://www.sdi.bg/web/page.php?id=63#planina

Коментар

Който иска, да се обърне към супермодертора Пеппи.

Коментар

Първоначално публикуван от m.mihailov Преглед на мнение
          Застрахова се ВСИЧКО цяло или на части. За всякакви случаи или само за определени.
          Правят го всички животозастрахователни компании
          Ще платиш 5 лв. (тогава ще получиш 500 за счупен крак) или ще платиш 500 лв.(тогава ще получиш 50 000 за счупен крак) Освен това образно казано човешките застраховките са "каско" т.е. щети нанесени на теб от теб или други. "гражданска отговорност" - ако си застраховаш работниците....та до "пенсионните" при които ти или твои наследници получават пари след някакви години....Така че уточни от къде си и какво, за колко, при какви рискове и т.н. искаш да застраховаш
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

По скоро ни интересуват както каза колегата "каско", за временна трудоспособност.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X