Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не правете като тях!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не правете като тях!

Не правете като тях!
    http://www.vbox7.com/play:d90b285b
    Подобни прояви могат да затегнат контрола върху офроуд машините.Има достатъчно поляни където ентусиастите да показват техника.

До: Не правете като тях!

Това го има пускано във форума!
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
      Това го има пускано във форума!
      Не съм попадал на него.Случайно го намерих и исках само да го споделя с Вас колеги. Ако модераторите сметнат темата за неуместна да я изтрият!
      Последно редактирано от VESO4AR; 14-03-09, 14:10.

Коментар

Така е защото линковете от V-box с автомобилни теми са разхвърляни във форума . Никой не те обвинява просто казвам че вече е пускано друг път. Не се чувствай обиден.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Абе то пускано ,но колегата е прав,че по този начин вредим на себе си.Като нищо ще ни погнат куките.Ако някой се мислят за големи гъзари да ходят и да си показват възможностите по състезанията.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Голем ци са

Коментар

Големци. Един хубав бои ще им доиде добре. Като ги гледам и книжки маи нямат, и татковците сигурно са недути и мислещи се за голяма работа. Наскоро ошамарих един такъв пиклио. После ми стана гадно, че си изтървах нервите. Глупака в пиков час ме изпревари от дясно на разширение за реисове, В последния момент го видях и набих спирачки. На спирката имаше поне 20 човека, а аз бях с мерцедеса 124 . Тежка кола. Щях да го хвърля върху хората без да го усетя. Свирнах му, а тои нагло ми показа среден пръст. Светофара го хвана и така до момента в които почнах да съжалявам, че не го закарах в раионното. Макар че не съм сигурен дали щяха нещо да направят. Вече незнам как е правилно да се постъпва с такива индивиди.

Коментар

Eто я темата
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16891
                Lesidren.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X