Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уговорки за motocross digital, вече платено

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Списание MOTOCROSS

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    С карта която става за интернет разплащания, Visa Electron примерно.
    9.90 за цяла година е нищо.
    Здрасти Краси!!! Ще си изкарам карта,но незнам каква точно трябва да е.Освен това незнам как трябва да стане цялата галимация.М/у другото как е Кайцата? Дано да се оправя бързо.
    http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

С карта която става за интернет разплащания, Visa Electron примерно.
      9.90 за цяла година е нищо.

19 EURO ONE YEAR SUBSCRIPTION
      reduced 9.90 EURO up to April 30 2009
      3 EURO SINGLE ISSUE

Според сайта само до края на април е 9,90 евро

Сега чакам от ДСК да ми издадат някаква виртуална виза, с която мисля, че не би трябвало да има проблем и мога да направя един опит за абонамент, макар че има 2 неща, които ме притесняват леко - досега никога не съм се занимавал с кредитни карти и разплащания по Интернет (но това ще го оправим), и другото е, че не съм чак толкова на Ти с английския, но пък горе-долу разбирам

Първоначално публикуван от NTTonev Преглед на мнение
      Ще си изкарам карта,но незнам каква точно трябва да е.Освен това незнам как трябва да стане цялата галимация.
      Ми за Интернет разплащания - най-добре кредитна (Visa, Mastercard).
      Последно редактирано от HD; 11-03-09, 09:35.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Не е задължително да е кредитна.
        Може, дори е препоръчително, да е дебитна. Аз не съм фен на кредитите.
        НО да бъде на Мастъркарт, Виза или Американ експрес(последните нямат дебитни) - те са признати на всякъде за онлайн разплащания.

Отидете в една банка и питайте.
        Те самите карти имат много разновидности и различни възможности, от там варират и цените за обслужване и комисионните.

Абе просто си сменете сегашната дебитна карта с една такава истинска. Хем ще ви върши работа и тук, дори и за банкоматите ни, хем ще си пазарувате от цял свят по интернет. При пътувания в чужбина също ще си плащате с нея.

Коментар

Тук темата ще стане за делене май, та затова ще помогна с някой и друг съвет.
          За интернет може и да стават дебитните но за повечето случай трябва да е истинска кредитна.
          Отговарям защо...в дебитната може да имате само сума която вие сте внесли и разполагате само с нея.
          При плащане в хотел или други случай на рента кар и т.н. не приемат дебитни дори и да имате пари в тях защото никой няма право да вижда колко имате вътре.
          И какво се получава, направили сте щети в хотела и хотелът може да ви задължи с дадена сума когато картата е КРЕДИТНА, но когато е дебитна няма да може ако вътре нямате пари...
          Та затова на повечето места искат КРЕДИТНА...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Тук темата ще стане за делене май, та затова ще помогна с някой и друг съвет.
            За интернет може и да стават дебитните но за повечето случай трябва да е истинска кредитна.
            Отговарям защо...в дебитната може да имате само сума която вие сте внесли и разполагате само с нея.
            При плащане в хотел или други случай на рента кар и т.н. не приемат дебитни дори и да имате пари в тях защото никой няма право да вижда колко имате вътре.
            И какво се получава, направили сте щети в хотела и хотелът може да ви задължи с дадена сума когато картата е КРЕДИТНА, но когато е дебитна няма да може ако вътре нямате пари...
            Та затова на повечето места искат КРЕДИТНА...
            Е, то това е лично.
            Ясно, че като е дебитна трябва да я захраниш та да плащаш.
            Като е кредитна банката те кредитира(но все пак си има лимит, който трябва да можеш да обезпечаваш със съответни доходи и пр.), а ти си плащаш съответната лихва за тоя кредит. Според зависи от периода, задължението и условията.
            Затова ви казвам - отивате в банката, консултирате се и си избирате най-доброто според джоба и нуждите ви.

И като финал - По-хубаво от кредитната карта няма!
            Но козата си сАка пръч!
            Кой както иска така да го тълкува.

Коментар

Избягахме от темата, но за интернет разплащания аз не рискувам с кредитна карта. Правете си виза електрон дебитна която си работи без проблем и всичко е 6. Захранвате я преди да се наложи да плащате нещо и сте спокойни че дори да ви я източат ще намажат само с 50 лв които сте забравили в нея
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Избягахме от темата, но за интернет разплащания аз не рискувам с кредитна карта. Правете си виза електрон дебитна която си работи без проблем и всичко е 6. Захранвате я преди да се наложи да плащате нещо и сте спокойни че дори да ви я източат ще намажат само с 50 лв които сте забравили в нея
                Тая моята вирутална Виза в ДСК е точно такава - дебитна, но за разплащане в Интернет, захранвам си я предварително колкото искам и после плащам. Иначе аз забравих - имам и кредитна, но не съм я ползвал досега Като ми я издадат след 1-2 седмици ще ви кажа как е положението
                Hristo Draganov

Коментар

..не бягайте от темата ами кажете какво да направим та да четем списанието..аз до сега като бе безплатно едва се справях ..сега..не знам вече как ще стане ..айде някой който разбира да улесни нещата..ще му пратя пари ..не може всички да сме компютърни гений

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    ..не бягайте от темата ами кажете какво да направим та да четем списанието..аз до сега като бе безплатно едва се справях ..сега..не знам вече как ще стане ..айде някой който разбира да улесни нещата..ще му пратя пари ..не може всички да сме компютърни гений
                    Ми ние именно затова повдигнахме темата за Интернет плащанията и абонамента за списанието
                    Не знам ..., трябва да имаме един ЕХЕ файл на разположение за "мостра" и да почваме да си играем с него ... Но предполагам няма да е лесно, хората са направили защити ...
                    Hristo Draganov

Коментар

Според това, което Гоблин каза, трябва да го разпечатаме, да го сканираме и да го качим на сървъра та да можем всички да го гледаме. Първо трябва да се абонираш срещу 10 евро до края на годината и само този, който си е направил абонамента ще може да го гледа.....
                      *.ехе файла няма да може вече всеки да си го дърпа и гледа вкъщи.

Коментар

Според това, което Гоблин каза, трябва да го разпечатаме, да го сканираме и да го качим на сървъра та да можем всички да го гледаме.
                        аз лично на който го направи това и ми го направи достъпно да го гледам ще му платя абонамента и ще му дойде без пари

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                          Според това, което Гоблин каза, трябва да го разпечатаме, да го сканираме и да го качим на сървъра та да можем всички да го гледаме. Първо трябва да се абонираш срещу 10 евро до края на годината и само този, който си е направил абонамента ще може да го гледа.....
                          *.ехе файла няма да може вече всеки да си го дърпа и гледа вкъщи.
                          Именно, нещо такова ми се върти и на мене в тиквата. Ейсега поразцъках един от по-старите броеве - наистина варианта е страница по страница да се разпичата (по-добре директно на PDF) и оттам вече като ги има всички страници, могат да се съберат в един файл. Трудоемко е, но май друг вариант няма .... Опитах се да разархивирам ЕХЕ файла, иска ми парола, но въпреки това го разархивира, като в архива се съдържат 3 файла - единия е картинка с логото, другия е ЕХЕ файла, който дефакто извиква същинския файл, а същинския файл е с разширение *.csg, който за момента не мога да отворя с нищо. Като за начало ако се разбере с каква програма е правено ЕХЕ-то, може би да излязат и още варианти
                          Рових ейсега из гугъла, но нищо не намерих за това разширение ..., а как мислите - дали има нещо общо с Constructive Solid Geometry (CSG) ...., едва ли, но знае ли човек

аз лично на който го направи това и ми го направи достъпно да го гледам ще му платя абонамента и ще му дойде без пари
                          Че Митак, защо не се абонираш направо, ами искаш да се занимаваш с глупости? Аз например ако взема, че се абонирам, знайш ли кога ще си играя да правя всичката тая процедура? Най-вероятно никога, защото нямам толкова време
                          Да допълня - Жоро ХР е много прав (това за ангажимента), и аз имах същото предвид.
                          Последно редактирано от HD; 11-03-09, 13:00.
                          Hristo Draganov

Коментар

Това си трябва някой на добра воля и свободно време да го прави.
                            Иначе никой няма да се навие да го разпечатва, сканира и качва на фтп-то, а от горе на това и всеки месец.
                            Не 20 и 100, и 200 лв да ми дадете няма да поема ангажимент да го правя.

Просто тука не става въпрос за пари, а за ангажимент

Коментар

..не знам ..не мога да се оправя..опитах да се логна..попълних всички данни..нищо
                              ...какво иска още не ми е ясно
                              нещо не е направено както трябва..или аз съм прекалено тъп

Коментар

..не знам ..не мога да се оправя..опитах да се логна..попълних всички данни..нищо
                                ...какво иска още не ми е ясно
                                нещо не е направено както трябва..или аз съм прекалено тъп
                                Как бе, попълваш всички данни (или поне тия със звездичките отбелязани - http://www.motocrossdigital.eu/online/register.php) и готово. То ако нещо не му харесва, после ти казва какво да промениш или как трябва да е.
                                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X