Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някъде "пресни" гуми за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някъде "пресни" гуми за ендуро

Привет на всички!
    Знае ли някой дали вече има докарани в Бг (предимно за София ме интересува) "пресни" гуми за ендуро. Интересува ме 120/90/17
    за Yamaha xt600е 50/50 асфалт/черно или 70/30. За предната няма да пише - ясно е.
    Евентуално може и са DOT '08 ако е подходяща цената.
    Ако пък ще се прави поръчка мога да се включа.
    Евентуална препоръка за гуми въпреки, че много се е говорили
    Сега карам с Pirelli Scorpion 70/30, но вече са стари и много се хлъзгат даже и на сухо.
    Въпреко това поизкарах мотора на снега да го разходя и стана страшно - едва го прибрах. Слава богу се разбраме и не се почупихме.

До: Има ли някъде "пресни" гуми за ендуро

здравейте, и аз се интересувам дали има гуми,защото си търся.Моля някой ако знае да пише : skype- sailo_

Коментар

Колеги благодаря за информацията! Явно всички си имат гуми. Или по-точно никой не се интересува от другите.

Коментар

Първоначално публикуван от bobone Преглед на мнение
        Колеги благодаря за информацията! Явно всички си имат гуми. Или по-точно никой не се интересува от другите.
        Не, явно на никой от колегите не му се занимава да пише едно и също а то е "ползвайте търсачката, преди да задавате въпроси/пускате теми"

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%E3%F3%EC%E8

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3%EC%E8&page=6

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3%EC%E8&page=2

В посочените теми има адреси и телефони на фирми вносители на гуми.
        Обаждате се и питате...

Преди началото на всеки сезон, всеки себеуважаващ се вносител на каквото и да е, зарежда "нова" стока, което означава че вносителите на гуми например 99% зареждат "нови" гуми, т.е. произведени скоро.
        Per aspera ad astra.

Коментар

Здравейте колеги !
          Вчера се повозих, и на прибиране си спуках задната гума. Вътрешната е старичка и исках да я сменя, но като монтирах новите външни не можах да намеря набързо, и сложих същата.
          Искам да попитам, къде в София мога да намеря вътрешна 17-ка ? Не ми се иска да слагам китайчета с дебелината на презерватив, но и не ми се дават пари като за външна, та ако някой може да ме упъти с нещо проверено, ще съм благодарен (особено с тези с които се познаваме, като се видим ).

П.П. Не знам дали това е мястото за въпроса, и ако модераторите преценят да го преместят.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Колеги , пишете един Л.С на Барни от Търново , предполагам ,че ще ви свърши работа при него има доста голям избор.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X