Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да превозя мотори в микробус, безопасно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да превозя мотори в микробус, безопасно?

Здравейте, ще пътувам с микробус около 2000км и смятам да кача моя и на 2ма приятели моторите. Някой превозвал ли е така мотори и кажете как да ги закрепя здраво?
    Много ще съм благодарен за мякакви предложения!

До: Как да превозя мотори в микробус, безопасно?

Първоначално публикуван от Краси Кумчев Преглед на мнение
    Здравейте, ще пътувам с микробус около 2000км и смятам да кача моя и на 2ма приятели моторите. Някой превозвал ли е така мотори и кажете как да ги закрепя здраво?
    Много ще съм благодарен за мякакви предложения!
    Ковеш дървена клетка от дъски 8-10х2см.За всеки по отделно. Като както идват в магазина.

Коментар

Най лесно става ако имаш стойка.Вдигаш го на нея и вързваш кормилото за пода или някъде отстрани ниско.
      __KTM__

Коментар

Колега предполагам че моторите не са пистови = чупливи.
        Добре е да подложиш меки предмети между тях (стари гуми, стиропор) и да ги стегнеш един за друг, после да ги закрепиш добре към пода или стените на буса с малки "тираджиски" колани от 5-6лв от безиностанция.
        Спри кранчетата на бензина ако ги фиксираш под наклон, също добре е да не се допират пластмасите им по между им или в нещо друго защото за 2000км ще се надраска качествено (ако ти пука де..).
        Лек път!

Коментар

Благодаря ви, единия е Варадеро, един ЦРФ и ИЗФ (два кроса), ще мисля нещо, с коланите и с меките предмети и това е!
          Още веднъж благодаря!

Коментар

Ние воэим по 2 единия от ляво да опре в стената и го враэваме с два колана эа кормилото и эа эадната гума а другия от дясно по същия начин а эа трети опираш го на един от 2та и между тях слагаш една гума от кола

Коментар

Аз като си возих моя само го вързах с едно въже за стената, на скорост и нямах проблеми през прохода като минавах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X